woensdag, juni 23

GAMEREVIEW: Geen Ja – Geen Nee | Megablue

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

Beleef uren plezier met meer dan 900 vragen, zorgvuldig opgesteld om de hele familie om de tuin te leiden.

De vragen zijn verdeeld in 2 niveaus, kinderen en volwassenen, en bevatten verschillende thema’s: geschiedenis, muziek, aardrijkskunde, sport, televisie,…

Hoe speel je dit spel ?

Je moet proberen om de tegenspeler JA of NEE te laten zeggen en voorkomen om zelf JA of NEE te zeggen wanneer het jouw beurt is om te spelen. Trek een kaart en stel de vragen één voor één aan jouw tegenstander. Als hij of zij antwoordt met “Ja” of “Nee” mag de speler die het eerst op de bel slaat zijn/haar pion één veld vooruit verplaatsen.

Als de tegenstander alle vragen kan beantwoorden zonder “Ja” of “Nee” te zeggen mag zijn/haar pion één veld verplaatst worden.

De winnaar is de speler die als eerste het midden van het speelbord bereikt.

Een eenvoudig spel voor jong en oud waar iedereen zijn/haar verbeelding en reflexen kan testen.

SLOTSOM:

Een spel dat nooit gaat vervelen, zoveel is zeker!!! In onze huidige maatschappij gaan meer en meer gezinnen terug naar ‘traditionele’ waarden en daar horen de spelletjes avonden zeker bij. Gelukkig zijn er nog steeds producenten zoals Megablue die de fans voorzien van leuke bordgames voor de hele familie.

Dit spel is geschikt voor jong en oud en er kunnen maar liefst 2 tot 6 spelers aan deelnemen, dus ook geschikt voor grotere gezinnen. Nog een idee nodig voor de sint of kerstman? Deze game zal zeker en vast scoren!

Het spel Geen Ja Geen Nee is ook beschikbaar in een compacte editie.

2 tot 6 spelers, vanaf 7 jaar Inhoud: 50 kaarten met 7 vragen, 1 bel, 1 opbergzakje, spelregels.

geen ja geen nee

Share.

About Author

Leave A Reply

*