zondag, januari 24

Green Arrow nieuw speelbaar personage in Injustice: Gods Among Us

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment bevestigen dat de bekende superheld Green Arrow beschikbaar is als speelbaar karakter in de Injustice: Gods Among Us videogame. De game staat gepland voor release in april 2013 voor het Xbox 360® video game en entertainment systeem van Microsoft, PlayStation®3 computer entertainment systeem en het Wii U™ systeem van Nintendo.

[pro-player width=”600″ height=”400″ type=”mp4″]https://zalu.be/wp-content/uploads/2012/10/Green_arrow_gameplay.mp4[/pro-player]

De bekendmaking van dit gloednieuwe personage wordt begeleid door screenshots, een character render en gameplay video van de Green Arrow in actie. Ook de packshots zijn vandaag vrijgegeven.

Bezoekers van de New York Comic Con in het Javits Center in New York City kunnen van 11 tot 14 oktober de game zelf spelen als Green Arrow op de DC Entertainment booth (#1238).

Injustice: Gods Among Us introduceert een nieuw, gedurfd genre vechtgames. Met DC Comics iconen als Batman, Harley Quinn, Solomon Grundy, Superman, The Flash, Wonder Woman en vele anderen, biedt de nieuwste titel van de bekroonde studio een origineel verhaal. Helden en schurken nemen deel aan epische gevechten op grote schaal in een wereld, waar de lijn tussen goed en kwaad vervaagd is.

Share.

About Author

Leave A Reply

*