woensdag, januari 29

Hij komt! Hij komt! 999 Games helpt de Sint met zijn cadeautjes

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sinterklaas is onderweg uit Spanje en heeft voor alle brave kinderen weer heel wat leuks meegebracht. Ook 999 Games draagt haar steentje bij om de zak van de Sint te vullen met nieuwe gezelschapsspellen. De kids zullen ongetwijfeld veel plezier beleven aan Spuzzle en De Hobbit: het kaartspel.

Spuzzle

Voor de allerkleinsten is er Spuzzle, het favoriete spel van de puzzelpiet. Om ter snelst moet je 5 dierenpuzzels van telkens 4 stukjes maken. Maar opgepast, want misschien moet je wel een stukje inleveren of mogen alle spelers een stukje leggen.  Met Spuzzle wordt puzzelen een te gek kinderspel vol spanning en plezier!

1-4 spelers

Leeftijd: 4+

Verkoopprijs: € 20,95

 

De Hobbit: het kaartspel

Ook Sinterklaas houdt van spelletjes. Iedere avond speelt hij samen met zijn pieten De Hobbit: het kaartspel. In dit spel is elke speler om beurt Smaug de draak – de favoriete rol van de Sint. In een slagenspel probeer je je schatten te behouden en Bilbo en Gandalf te verjagen. In je eentje moet je de andere spelers, die 1 front vormen, proberen te verslaan. Lukt het jou?

3-5 spelers

Leeftijd: 8+

Verkoopprijs: € 9,95

 

De spellen van 999 Games zijn verkrijgbaar bij speelgoedzaken, spellenwinkels en warenhuizen. Voor meer informatie over 999 Games en haar assortiment, kun je terecht op www.999games.be

Share.

About Author

Leave A Reply

*