woensdag, mei 22

Infinite Crisis: bestrijd het kwaad en wreek Krypton als Supergirl!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Werp alvast een blik op Supergirl, de nieuwste kampioen in Infinite Crisis, de free-to-play MOBA van Turbine uit het DC Universum! Spelers kunnen op woensdag 2 juli van de wereld een betere plek maken zodra Supergirl speelbaar wordt!

Supergirl_FINAL
Over Supergirl
Net als haar neef Superman heeft Kara Zor-El de verwoesting van Krypton overleefd door te vluchten in een ruimteschip dat door haar vader ontworpen is.SupergirlCine

Kara’s voertuig volgde de koers die was uitgezet door haar neef, terwijl zij zich in een toestand van schijndood bevond. Kara’s reis duurde niet enkele seconden, zoals die van haar neef, maar tientallen jaren.

Toen ze neerstortte op aarde, werd ze gewekt door haar krachten. Terwijl ze worstelde met deze krachten, was ze verbaasd haar neef, nu een volwassen man, te ontmoeten. De grootste shock kwam toen Kal-El haar vertelde dat zij de enige overlevenden van Krypton zijn.

SupergirlCometKara, overweldigd door wanhoop en woedend op de buitenaardse wereld waarin ze zich gevangen voelde, ontdekte echter een veerkracht, waarvan ze niet wist dat ze die bezat. Ze geeft haar verdriet een plaats en ontdekt een liefde voor haar nieuwe thuis, de Aarde.

Supergirl, snel, sterk en altijd klaar voor een gevecht, is een krachtpatser die houdt van persoonlijke gevechten!

warner-bros-games-logo

Share.

About Author

Leave A Reply

*