maandag, mei 20

Le Tour de France 2014 en Pro Cycling Manager 2014, de launch trailer!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Beleef de Tour de France nu op PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360 en PC!

TDF_2014_PS3_EUR_2Dbekijk de TRAILER hier

Met de start van de meest prestigieuze wielerrace binnen 2 weken, liggen vandaag reeds Tour de France 2014 (PS4, PS3, Xbox 360) en Pro Cycling Manager 2014 (PC) in de winkelrekken en zijn ze ook verkrijgbaar als digital download. We zijn dan ook verheugd om de release trailer te onthullen.PCM_TDF14-01
Van de straten van Londen tot de grote finish in Parijs op de Champs Elysées, de nek-aan-nek sprinten en de beproefde beklimmingen van bergpassen kan je nu al de grootste wielerkampioenen volgen in deze video, vooraleer je zelf aan de race begint op jouw PlayStation®4, PlayStation®3, Xbox 360® en PC!

Wielerfans zullen genieten van deze nieuwe edities van Pro Cycling Manager en Tour de France 2014, die nog prachtiger zijn dan hun voorgangers en bovendien vele nieuwe elementen bevatten.
PCM_TDF14-05Aarzel niet om de officiële website van Pro Cycling Manager en Tour de France te gaan bezoeken. De site bevat immers nieuwe secties gewijd aan de 2014 versies van Pro Cycling Manager en Tour de France alsook de Devblog waar je alle informatie kan vinden over beide games.

Tour de France 2014 op PS4, PS3 en Xbox360 nodigt je uit het truitje te dragen van de grootste wielerkampioenen en deel te nemen aan de 2014 Tour, vol met nieuwe features. Neem deel aan één van de meest prestigieuze wielercompetities in de wereld die je nu meeneemt door het Engelse platteland, de straten van Londen, de kasseistroken in Noord-Frankrijk, legendarische bergritten en de fameuze finish op de Champs Elysées. Dit jaar hebben we nieuwe renner animaties met nog meer oog voor detail, samen met fantastische achtergronden, herkenbare ritten en een gloednieuwe en meer dynamische gameplay ervaring.
Ten slotte kan je door de Pro Team mode deelnemen over verschillende seizoenen heen, en kan je je team versterken door wielerkampioenen aan te werven om de fel gegeerde ‘maillot jaune’ te winnen!PCM_TDF14-04

Pro Cycling Manager 2014 op PC zal fans van sport management verheugen en stelt je aan als hoofd van één van de 75 pro teams in een spannend wielerseizoen waarbij je deel zal nemen in meer dan 200 competities en 550 ritten!
Deze uitgebreide 2014 editie biedt prachtig gerenderde beelden, nieuwe off-race management opties (R&D, financieel management en verbeterde sponsor relaties, enz.), een meer dynamische transfermarkt, een meer realistisch blessure systeem, een gloednieuw en hoog intuïtief interface en een race gameplay vol met fantastische features, met opeenvolgende opdrachten en wedstrijd tactiek!

Share.

About Author

Leave A Reply

*