maandag, april 12

LEGO® DC Super-Villains brengt het Batman™: The Animated Series-levelpakket uit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

Nieuw misdaadbestrijdingsniveau en spannende personages
geïnspireerd op de veelgeprezen serie

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag het Batman™: The Animated Series-levelpakket uitgebracht voor LEGO® DC Super-Villains. Het pakket, ter ere van Batmans 80e verjaardag, verkrijgbaar voor € 2,99, voegt een nieuw misdaadbestrijdingsniveau toe geïnspireerd op Batman™: The Animated Series, de baanbrekende, Emmy Award-winnende serie beroemd om zijn film noir esthetiek, intelligente en complexe verhaallijnen en de gestileerde presentatie. Spelers kunnen door Gotham City struinen met zeven nieuwe personages wiens oorsprong op beroemde wijze werd gemoderniseerd in de serie, waaronder The Phantasm, Captain Clown, Man-Bat, Mad-Hatter, Batman, The Joker en Harley Quinn.

The Phantasm is de geheime schurkenidentiteit van Andrea Beaumont, waar Bruce Wayne verliefd op was voordat hij Batman werd. Ze is uit op wraak voor de dood van haar vader door een mysterieus maffialid dat uiteindelijk The Joker wordt. Ze draagt een outfit die aan de Grim Reaper doet denken en gebruikt een rookmachine en handschoen met zeisblad.

Captain Clown verscheen in de serie als robot geprogrammeerd om een trouwe onderdaan van The Joker te zijn en een vijand van Batman. Als schurkenrobot met unieke kunstmatige intelligentie vormde zijn kracht altijd een uitdaging voor Batman om te verslaan.

Man-Bat was de eerste schurk die verscheen in de pilotaflevering van Batman™: The Animated Series. Getroffen door een ziekte die dreigde hem doof te maken, ontwikkelde dr. Kirk Langstrom een experimenteel geneesmiddel dat het DNA van mensen en vleermuizen combineerde. Nadat hij het op zichzelf testte, werkte het geneesmiddel echter averechts en transformeerde hem tot een enorm vleermuisachtig wezen.

Mad Hatter begon als timide wetenschapper Jervis Tetch die experimenteerde met hersencontroletechnologie voor Wayne Enterprises. In een poging indruk te maken op een meisje, verkleedt hij zich als het Mat Hatter-personage uit zijn favoriete boek en gebruik zijn hersencontroletechnologie om mensen te hersenspoelen zodat ze doen wat hij wil.

Batman (Bruce Wayne) wijdde zijn leven aan een eindeloze kruistocht tegen alle criminelen toen zijn ouders hem werden ontnomen als kind, zodat wat hem was overkomen nooit meer iemand anders zou overkomen. Als selfmade superheld zonder superkrachten reisde Bruce over de hele wereld gericht op het trainen van zowel zijn lichaam als zijn geest tot vrijwel fysieke perfectie en toen de tijd rijp was, keerde hij terug naar Gotham City om de cape en kap aan te trekken en Batman te worden. Met behulp van zijn ongelooflijke vaardigheden en een arsenaal aan gadgets en toonaangevende technologie houdt Batman een wakend, beschermend oog op de burgers van Gotham City, met name tegen gekostumeerde criminelen zoals The Joker.

The Joker, bekend als Batmans aartsvijand, is een onvoorspelbare snode crimineel die elke kwaadaardige truc gebruikt die zijn brein kan bedenken om te proberen Batman te vernietigen en Gotham City over te nemen. In Batman™: The Animated Series begint The Joker met het uitvoeren van criminele opdrachten voor de maffia en wordt door Batman in een hoek gedragen tijdens een poging tot een overval op een chemische fabriek. Hij valt in een vat chemicaliën die hem mismaken en zijn geest verder verstoren, waardoor The Joker wordt geboren.

De beruchte en iconische Harley Quinn verscheen voor het eerst in Batman™: The Animated Series toen zij en The Joker samenspanden tegen commissaris Gordon, maar door Batman werden gestopt. Psychologe dr. Harleen Quinzel begon haar carrière bij het gesticht in Arkham, waar ze voor het eerst The Joker ontmoette. Terwijl ze probeerde te analyseren hoe de clown dacht, keerde hij de rollen om en speelde met haar geest, waarna ze hem uiteindelijk hielp ontsnappen en veranderde in zijn criminele sidekick en geliefde, Harley Quinn.

Het Batman™: The Animated Series-levelpakket is onderdeel van de Season Pass, inbegrepen in de LEGO® DC Super-Villains Deluxe Edition, maar is ook afzonderlijk verkrijgbaar voor op PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch™ en Windows-pc.

Ga voor meer informatie naar chaos-is-coming.wbgames.com en volg de officiële sociale kanalen van LEGO® DC Super-Villains op Facebook en YouTube, en @LEGODCGAME op Instagram en Twitter.

Gedurende 80 stond de Dark Knight voor generaties van fans symbool voor vastberadenheid, moed en gerechtigheid. Sinds hij verscheen op de pagina’s van DETECTIVE COMICS nr. 27 op 30 maart 1939 laat Batman zijn sporen na in elke denkbare vorm van entertainment. Hij blijft de populairste superheld en verscheen in talloze stripboeken, tekenfilms, tv-series, films, videospellen, speelgoed en andere producten. Hij zou niet compleet zijn zonder de meest iconische gadgets, de Batmobile uiteraard en, niet te vergeten, een ongeëvenaarde galerij aan schurken.

Batman is de tijdloze held van de mensheid en hij is nog maar net begonnen.

Fans kunnen deelnemen aan de discussie op sociale media met de hashtags #Batman80 en #LongLiveTheBat. Ga naar www.Batman80.com voor het laatste nieuws en updates

featured

Share.

About Author

Leave A Reply

*