woensdag, oktober 16

LEGO® Worlds voegt het iconische DLC-pakket ‘Classic Space’ toe voor intergalactische ontdekkingstochten en avonturen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Release voor Nintendo Switch™ bevestigd voor najaar 2017

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en de LEGO® Group hebben aangekondigd dat ‘Classic Space’, het eerste downloadbare pakket met thematische content voor LEGO® Worlds, vanaf 5 juli verkrijgbaar is voor € 3,99. Het Classic Space-pakket bevat nieuwe zoektochten, personages, constructies en voertuigen uit de razend populaire LEGO® Space-speelsets. Spelers kunnen de ruimte in duiken en samen met vrienden de verste uithoeken verkennen en nieuwe avonturen beleven, terwijl ze werelden doorkruisen in een ruimtebuggy, door de dampkring vliegen in de ruimtekruiser, de nieuwe maanbioom in de mineralendetector delven of het eenmans ruimteschip landen op de nieuwe Classic Space-themawereld!

Verder is bekendgemaakt dat LEGO® Worlds dit najaar beschikbaar zal zijn voor de Nintendo Switch en nu al kan worden besteld. De fysieke versie biedt toegang tot twee premium DLC-bonuspakketten, inclusief Classic Space. De digitale versie bevat het basisspel, waarbij de DLC afzonderlijk verkrijgbaar is in de eShop.

LEGO® Worlds, een heelal vol fantasierijke werelden gemaakt van digitale LEGO®-stenen waar spelers samen kunnen verkennen, ontdekken en creëren, is nu verkrijgbaar voor PlayStation®4-spelsysteem, Xbox One en STEAM.

Share.

About Author

Leave A Reply

*