zaterdag, juli 20

Maxis toont introfilmpje van SimCity

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

SimCity-gpd-logo

SimCity toont een nieuw filmpje met een voorproefje van een nieuwe Grote constructie

Vandaag toonde Maxis de nieuwste beelden van SimCity– het introfilmpje dat het startsein is voor spelers om te beginnen met bouwen. Het filmpje bevat beelden van de gameplay en multi-city en begint met een overzicht van een van de regio’s. Hierna richt het filmpje zich op stadsspecialisaties en kunnen fans ideeën opdoen voor hun eigen steden als ze zich specialiseren in smerige kolenenergie, schone kernenergie of windenergie, of toerisme. Het filmpje eindigt met de eerste beelden van het Space Center, een van de Grote constructies die spelers samen moeten bouwen als het spel op 7 maart 2013 in de schappen ligt. Je kan het filmpje hier bekijken.

SimCity is ontwikkeld door de beroemde Maxisstudio in Emeryville en bevat ongekend diepgaande simulaties, mogelijk dankzij de nieuwe GlassBox-engine. Alles wordt gesimuleerd, van de 100.000 individuele Sims die je stad bevolken tot elke kilowatt aan elektriciteit die door je regio’s stroomt. Deze gedetailleerde miniatuurwereld is de meest intuïtieve SimCity tot nu toe. Het is tevens het meest uitgebreide stadsmanagementspel, met eindeloos veel mogelijkheden dankzij de optie multi-city. Je kunt één stad besturen of wel 16 verschillende steden tegelijkertijd, elk met zijn eigen specialisatie: de wereld ligt in jouw handen.

Voor het eerst bevat de reeks de optie multiplayer, die een nieuwe dimensie toevoegt aan het spel. Jouw beslissingen hebben namelijk niet alleen invloed op je eigen stad, maar op de hele regio. Dit levert een gloednieuwegameplay op waarbij je moet samenwerken met andere steden of juist de strijd aangaat met andere spelers om de eerste plek in de klassementen. SimCity is een live dienst, waarbij updates direct aan de spelers worden gepresenteerd in de vorm van nieuwe uitdagingen. Dankzij dit platform kan Maxis ook voortdurend nieuwe opties en content leveren. Of je nu alleen speelt, met je vrienden of met de rest van de wereld: bij SimCity zijn de mogelijkheden eindeloos. En, wat voor burgemeester word jij?

SimCity zal op 7 maart 2013 in de winkels liggen en heeft een leeftijdsclassificatie van 7 jaar en ouder. Ga voor meer informatie over SimCity naar: www.SimCity.com

EA-Logo

Share.

About Author

Leave A Reply

*