dinsdag, februari 18

MEER DETAILS OVER NIEUWE CONTENT IN DRAGON BALL XENOVERSE 2 ONTHULD

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bandai Namco Entertainment Europe is opgetogen om nieuwe details over DRAGON BALL XENOVERSE 2 te delen nu nieuwe speelbare personages van het Tournament of Power uit Dragon Ball Super worden toegevoegd aan het gevecht met de aanstormende betalende Extra Pack 2. Aan de ene kant heb je Jiren, hij is lid van de Pride Trooper en de sterkste krijger van Universe 11 met speciale moves zoals Meditation en Power Rush waar geen enkel ander personage over beschikt! Aan de andere kant heb je Android 17, die een nieuwe vaardigheid heeft om aanvallen en een nieuwe vechtstijl te absorberen.

Gratis content zal ook beschikbaar worden gesteld in DRAGON BALL XENOVERSE 2 waaronder een nieuw gevechtssysteem, nieuwe avatar-vaardigheden en nieuwe speciale outfits voor Dragon Ball-personages! Limit Burst is het nieuwe gevechtssysteem dat slechts eenmaal kan gebruikt worden tijdens het gevecht. Spelers kunnen tijdelijk en dramatisch hun vaardigheid verbeteren afhankelijk van het aantal tegenstanders in het vijandelijke team. Het type boost zal ook verschillen per vechter. Sommige characters kunnen hun teamleden power-ups geven, terwijl anderen de status van de tegenstander kunnen verlagen. Deze gratis update zal ook een nieuwe avatar Awaken Skill met de “Super Saiyan God Super Saiyan” (SSGSS) bevatten die spelers de mogelijkheid geeft om de kracht van de Goden te voelen en om getransformeerd te worden in de “blue form”! Als laatste zullen ook nieuwe zwempakken beschikbaar zijn voor Android 18 en Videl, laten we ons voorbereiden op de zomer!

DRAGON BALL XENOVERSE 2 is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, pc (Steam) en Nintendo Switch. Voor meer info over DRAGON BALL XENOVERSE 2, ga naar www.dragonball-videogames.com.

Share.

About Author

Leave A Reply

*