donderdag, maart 4

Middle-earth™: Shadow of War™ NIEUWE Feral Tribe-video uitgebracht

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag een NIEUWE video uitgebracht voor Middle-earth: Shadow of War™, waarin de Feral tribe wordt gepresenteerd. Dit is een partij Orks die de angstaanjagende beesten van Mordor adoreren. De kracht van die gemene wezens vormt de inspiratiebron voor hun eigen daden van barbaarsheid. In Shadow of War behoren Orks nu tot stammen die hun invloed, afkomstig van de Opperheren, vanuit de machtige forten laten gelden in de open wereld. Die biedt plaats aan een veelzijdig ecosysteem van missies, verkenningstochten en een dynamische Ork-maatschappij met diverse Ork-culturen, alles tot leven gebracht via het veelomvattende Nemesis-systeem. Feral Orks leven het liefst tussen de graugs, caragors, draken en andere monsters, waar ze hun kleding en wapenuitrusting versieren met trofeeën van de beesten waarop ze hebben gejaagd. De Feral tribe staat in het gevecht bekend om hun gebrul, gegrom en het openrijten van vlees, met dezelfde gewelddadigheid als een caragor.

De open wereld actie-RPG Middle-earth™: Shadow of War™ speelt zich af tussen de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings en is een vervolg op het originele verhaal van Middle-earth™: Shadow of Mordor™. Je komt terecht in een rijkere, persoonlijkere en grotere wereld vol epische helden en schurken, beroemde locaties, originele vijanden, meer persoonlijkheden en een reeks nieuwe personages met gloednieuwe verhalen.

Middle-earth: Shadow of War is vanaf 10 oktober 2017 verkrijgbaar voor de Xbox One X, Xbox One, Windows 10-pc (Windows Store en Steam), PlayStation®4 en PlayStation®4 Pro.

Kijk voor meer informatie of om mee te praten over Middle-earth™: Shadow of War™ op YouTube (ShadowofWarGame), Twitter (@ShadowofWarGame), Instagram (ShadowofWarGame), Facebook (ShadowofWarGame), Twitch (MonolithLive), Community (ShadowOfWar) of de officiële website (www.ShadowofWar.com).

Share.

About Author

Leave A Reply

*