zaterdag, juli 20

Moxie Girlz zijn terug met de creatieve en kleurrijke FantaSea Hair Dolls! (WEDSTRIJD)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De Moxie Girlz™ zijn terug! Met de gloednieuwe FantaSea Hair poppenlijn breidt MGA Entertainment dit voorjaar het Moxie Girlz™ assortiment uit. De FantaSea Hair Dolls en de FantaSea Hair Torso bieden urenlang creatief speelplezier. Met de kleurrijke hair extensions en de vele  accessoires creëer je niet alleen een unieke stijl voor je Moxie Girlz™ Fantasy Hair Doll maar ook voor jezelf!

Moxie Girlz FantaSea Hair Doll
Stap in de magische zeemeerminnenwereld van de Moxie Girlz™ FantaSea Hair Dolls en tover niet alleen je Moxie Girlz™ Fantasy Hair Doll maar ook jezelf om in een kleurrijke en unieke FantaSea zeemeermin!

526827

De Moxie Girlz™ Fantasy Hair Dolls zijn vanaf nu verkrijgbaar als 3 kleurrijke en unieke zeemeerminnen en bieden heel veel creatief speelplezier. Elke pop heeft een unieke haarkleur met extra hair extensions in verschillende kleuren. Deze hairextensions zijn geïnspireerd op het zeemeerminnen thema en hebben de vorm van zeewier. Daarnaast zijn er haarclipjes in de vorm van schelpjes en pareltjes die je kan aanbrengen in het haar.  Elke Moxie Girlz™  FantaSea Hair Doll heeft haar eigen unieke zeemeerminnenstaart die je aan en uit kunt trekken met daaronder een prachtige bikini.

526827-B

Deze nieuwe Moxie Girlz™ poppenreeks bestaat uit 3 unieke FantaSea Dolls: Avery, Sophina en Monet.

Consumentenadviesprijs: 21.99 euro

Moxie Girlz FantaSea Hair Doll Torso
Geef jezelf en je pop een unieke en kleurrijke zeemeerminnen look met deze bijzondere Moxie Girlz™ FantaSea Hair Doll Torso. Deze torso komt met zeer veel accessoires die zorgen voor urenlang speelplezier! Iedere FantaSea Hair Doll heeft verschillende kleurrijke lagen haar en komt met vele accessoires zoals haarspeldjes in de vorm van schelpjes, hair extensions, nagellak en glitter gel. Hiermee kun je de mooiste zeemeerminnen haarcreaties maken voor je pop of voor jezelf.

Consumentenadviesprijs: 34.99 euro
529118

Moxie Girlz™ is sinds 2009 een succesvol poppenmerk voor meisjes van 4-6 jaar. Moxie Girlz™ staan voor individualiteit en zelfvertrouwen en dit laten ze zien in alles wat ze doen.

 

Jij wil deze fantastische Dolls ook hebben? doe dan mee aan de wedstrijd VIA DEZE LINK

Share.

About Author

Leave A Reply

*