zondag, augustus 1

Najaar vol spannende gezelschapsspellen bij Identity Games

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

Dit najaar pakt Identity Games uit met een gevarieerd aanbod aan gezelschapsspellen voor zowel jong als oud. Er komen een aantal nieuwe spellen zoals Trice, Geef Oma een Kus, Nightmare en BBC Earth: Animals. Daarnaast zijn er ook nieuwe toevoegingen aan het Escape Room The Game-gamma. 

In een periode waar we opnieuw in een verscherpte lockdown zitten zijn boardgames een optimale manier om binnen je gezin/bubble een leuke avond te creëren!

Nightmare Horror Adventures
Leeftijd: 16+
Aantal spelers: 4-5 (optimaal met 5 spelers)
Speelduur: 2 uur
Release: September 2020

Nightmare Horror Adventures is een spannende, meeslepende en avondvullende belevenis vol verrassingen. In ‘Welcome to Crafton Mansion’ speel je één van de vijf Crafton-kinderen en ga je in het oude landhuis op zoek naar aanwijzingen over de moord op jullie ouders 15 jaar geleden. Onderzoek de kamers, herontdek je verdrongen herinneringen en kom stap voor stap dichter bij de waarheid. Overleg en maak de juiste keuzes. Maar let op: de tijd dringt en niets is wat het lijkt! In dit coöperatieve, verhaal-gedreven spel heb je maar één kans om de echte moordenaar te vinden en het mysterie op te lossen…

Solve the murders, prevent your own!

BBC Earth: Animals
Leeftijd: 8+
Aantal spelers: 2-4 spelers
Speelduur: 45 min.
Release: Oktober 2020

In dit bordspel leer je spelenderwijs een heleboel grappige en interessante feiten over onze planeet en de prachtige wilde dieren die er leven. Via een speciale website bekijk je de mooiste filmpjes en krijg je allerlei leuke vragen. Geef het juiste antwoord, verzamel kaarten en verplaats je pion over het bord. De speler die na 8 spelrondes op de eerste plaats staat, is de winnaar! Het spel bevat tevens een set fotokaarten, zodat je ook kunt spelen zonder internet.
Alle beelden zijn aangeleverd door de BBC, met iconische momenten uit veel van hun bekroonde BBC Earth-series en titels. Dit bordspel is geproduceerd met duurzame, FSC-gecertificeerde materialen.

Geef Oma Een Kus
Leeftijd: 8+
Aantal spelers: 2-5 spelers
Speelduur: 20 min.
Release: 1 Oktober 2020

Ken je dat? Van die natte zoenen van oude omaatjes? Bah! Deze oma is op zoek naar een reden om je een goeie smakkerd te geven. Zorg er dus voor dat je haar niet té trots maakt, want voor je het weet… SMAK!

Een grappig kaartspel waarin je om de beurt aan oma vertelt wat voor gewéldige dingen je hebt gedaan. Bijvoorbeeld dat je het winnende doelpunt hebt gescoord of geld hebt ingezameld voor giraffen met hoogtevrees. Oma wordt steeds trotser en trotser. Degene die haar té trots maakt is de pineut en krijgt een lekkere natte zoen. De eerste speler met 3 lipafdrukken op het gezicht verliest het spel!

SLOTSOM:

3 games met een totaal verschillende insteek en doelpubliek maar alle 3 even leuk! Spellen waar jong EN oud van zullen genieten en die, in de donkere winteravonden, voor een leuk tijdverdrijf zorgen.

Vooral met de huidige corona regels waar we meer moeten binnen blijven een moment om terug de spelletjesavonden met het gezin te ontdekken.

Een aanrader dus en een ideaal geschenk voor de Sint of voor onder de kerstboom!!!

Spellen

Share.

About Author

Leave A Reply

*