zaterdag, juni 6

NIEUWE VIDEO WRC 6: EEN SPECTACULAIRE MIX VAN VIDEOGAME EN WERKELIJKHEID!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 coverWRC 6 is bijna gearriveerd, vanaf 7 oktober verkrijgbaar op PlayStation®4, Xbox One en pc/Steam.

 Lesquin (F), 3 oktober 2016 – Bigben en Kylotonn Racing Games presenteren met trots een nieuwe video die het realisme van WRC 6 benadrukt met een combinatie van gamebeelden en echte beelden uit het 2016 FIA World Rally Championship (WRC). De game is vanaf 7 oktober verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One en pc/Steam.

Om race- en simulatiefans nog beter te bedienen, bevat WRC 6 een selectie Super Special Stages die 1:1 zijn gereproduceerd. Deze intense en veeleisende snelheidstesten vinden plaats in unieke omgevingen (zoals stadscentra en stadions) en zijn getrouwe reproducties van de echte parkoersen voor het gevoel dat je daar werkelijk aanwezig bent. Net als in het echt bieden deze parkoersen coureurs volop uitdaging, met smalle secties en series spectaculaire bochten. Vaak strijden ook twee wagens naast elkaar.

logoWRC 6 is de officiële game van de WRC-competitie en markeert een nieuwe stap voor deze licentie met een brede reeks innovatieve functies en verbeteringen, inclusief split-screen multiplayer (het onderwerp van de vorige video), langere special stages en realistischer gedrag van de wagens. WRC 6 dompelt spelers helemaal onder in de ervaring, met sensaties van snelheid en gevaar die overeenkomen met de echte competitie.

 WRC 6 is de officiële videogame van het 2016-seizoen van het FIA World Rally Championship (WRC). Het bevat alle 14 WRC-evenementen, alle officiële WRC-coureurs en –teams, en een brede selectie van WRC 2 en Junior WRC-coureurs.

WRC 6 is vanaf 7 oktober verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One en pc/Steam.

WRC is nu beschikbaar als pre-order. Ga voor meer informatie naar www.wrcthegame.com

 Bekijk WRC 6’s onthullingstrailer op YouTube: https://youtu.be/2HNKlHUrVbc

Share.

About Author

Leave A Reply

*