zaterdag, juni 6

NINTENDO PRESENTEERT SUPER MARIO ODYSSEY EN METROID: SAMUS RETURNS LIVE VANAF GAMESCOM

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Super Mario Odyssey-producer Yoshiaki Koizumi en Metroid-producer Yoshio Sakamoto spreken live vanaf Nintendo’s stand

Tijdens de gamescom show in Keulen, Duitsland, toont Nintendo enkele van de belangrijkste games die dit jaar verschijnen voor de Nintendo Switch en Nintendo 3DS-systemen. Fans van over de hele wereld krijgen in de loop van de week meer te zien van grote komende games in Engelstalige liveshows. Al deze Engelstalige livestreams zijn te kijken op Nintendo’s YouTube-kanaal of de Nintendo-website.

Op woensdag 23 augustus om 15:00 uur kunnen fans meer zien van het op 27 oktober verschijnende Super Mario Odyssey, tijdens een speciale ontwikkelaarspresentatie van producer Yoshiaki Koizumi. Bezoekers van gamescom kunnen op de beursvloer ook al aan de slag in het Metro Kingdom en Sand Kingdom uit Mario’s komende avontuur.

Om 12:00 uur op 24 augustus krijg je meer te zien van Metroid: Samus Returns. Producer Yoshio Sakamoto en José Luis Márquez, de creative director van ontwikkelaar MercurySteam, betreden het podium om Samus Arans komende avontuur voor de Nintendo 3DS-systemen te presenteren. Tegelijk met de game verschijnt op 15 september ook een oranje New Nintendo 3DS XL Samus Edition, met daarop artwork van de intergalactische premiejager.

Naast deze presentatie zullen de experts van Nintendo of Europe demonstraties geven van eerder aangekondigde titels voor de Nintendo Switch en Nintendo 3DS-systemen, inclusief Fire Emblem Warriors, Xenoblade Chronicles 2, en meer. Het volledige schema wordt binnenkort bekend gemaakt.

Al deze Engelstalige livestreams zijn te volgen via Nintendo’s YouTube-kanaal of op de Nintendo-website.

Fans die de Nintendo-stand in Hall 9 bezoeken kunnen aan de slag met tal van titels voor de Nintendo Switch en Nintendo 3DS-systemen. Super Mario Odyssey, Pokkén Tournament DX, Fire Emblem Warriors, Mario + Rabbids® Kingdom Battle, plus de recent verschenen ARMS en Splatoon 2 zijn allemaal speelbaar op de Nintendo Switch. Op de Nintendo 3DS kunnen bezoekers aan de slag met Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers onderdanen, Monster Hunter Stories™ en – voor het eerst speelbaar in Europa – Samus Arans langverwachte avontuur, Metroid: Samus Returns.

Fans van over de hele wereld kunnen Nintendo op gamescom volgen, met onder andere van speciale ontwikkelaarspresentaties over Super Mario Odyssey en Metroid: Samus Returns.

Meer informatie:

Nintendo-website: http://www.nintendo.be

Nintendo 3DS-website: http://www.nintendo3ds.be

Nintendo Switch-website: https://www.nintendo.be/nintendoswitch

 

Super Mario-hub: http://nintendo.be/mario

Metroid-hub: http://nintendo.be/metroid

 

Nintendo België op Twitter: https://twitter.com/nintendoBE_NL

Nintendo op Facebook: https://www.facebook.com/Nintendo

Nintendo Switch op Facebook: https://www.facebook.com/NintendoSwitch

Nintendo 3DS op Facebook: https://www.facebook.com/Nintendo3DS

 

Super Mario op Facebook: https://www.facebook.com/SuperMarioNL

Super Mario op Twitter: https://twitter.com/SuperMario_NL

 

Nintendo België op YouTube: http://www.youtube.com/NintendoBelgie

Nintendo op Twitch: http://www.twitch.tv/team/nintendo

Nintendo op Instagram: https://www.instagram.com/nintendobe

Share.

About Author

Leave A Reply

*