zaterdag, december 14

Racen in krankzinnige situaties in de fictieve reality-show Split/Second: Velocity

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Split/Second: Velocity is terug van heel eventjes weggeweest. Eerder dit jaar kwam deze arcade racegame nog uit op PlayStation 3, PC en Xbox 360. Nu laten Namco Bandai en Disney de game ook los op de bezitters van een PlayStation Portable.

Uiteraard zijn er heel wat gelijkenissen tussen de game die eerder dit jaar al op diverse consoles uitkwam en de PSP-versie. Zo ben je in Split/Second: Velocity een onderdeel van een fictieve realityshow. Je komt terecht in een adembenemende setting, die klaar is om binnen afzienbare tijd herschapen te worden in een schroothoop. Behalve behoorlijk opstandige en agressieve medekandidaten moet je er ook niet van opkijken als er plots een vliegtuig neerstort terwijl je tegen een krankzinnige snelheid over een brug scheurt, die wat later ook instort.

Aan actie dus geen gebrek in Split/Second: Velocity. De PSP-versie is uiteraard geen exacte kopie van de consoleversies en heeft dan ook wat exclusief materiaal. Zo kan je nieuwe uitdagingen aangaan en racen op parcours die je niet terugvindt in de game die eerder dit jaar uitkwam. Tevens is het ook mogelijk om online met vier mensen tegelijkertijd te spelen.

Split/Second: Velocity is dus helemaal geen kopie van de consoleversies en voor de bezitters van een PSP een absolute must om in huis te halen. 

Kenmerken:

  • Race op exclusieve parcours en speel nieuwe uitdagingen, exclusief op de PSP.
  • Loods je wagen naar veilige haven en ontwijk het gevaar.
  • Speel online met vier mensen tegelijk.

Split/Second Velocity ligt vanaf 19 november 2010 in de winkels en komt uit op PSP.

Share.

About Author

Leave A Reply

*