woensdag, december 19

The Seven Deadly Sins : Collector’s Edition aangekondigd

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bandai Namco Entertainment Europa onthult vandaag de inhoud van de fysieke verzameleditie van The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia die op 9 februari 2018 verschijnt.

Naast de standaard uitvoering van de game bevat The Seven Deadly Sins: Wrath Collector’s Edition enkele van de meest exclusieve verzamelstukken waar fans van de reeks altijd al naar verlangd hebben:

  • The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia-game
  • Officiële Laser Cell artwork, exclusief ontworpen door de animestudio
  • 12cm groot beeldje van Meliodas door Banpresto
  • Verzameldoos

Samen met de aankondiging van de verzameleditie verschijnt ook nieuwe info omtrent de game.

Adventure mode:

Herbeleef het verhaal van de animereeks, met gratis updates aan het verhaal wanneer het nieuwe seizoen wordt uitgezonden. Loop vrij rond in Hawk Mama en volg de ‘geruchten’ om uit te pluizen waar de andere Sins zijn en doe zij-missies om meer ‘geruchten’ te krijgen en zo te vorderen doorheen het spel. Voer de speciale aanvallen, genaamd ‘Sin Action’, uit.

Duel mode:

In het spel laten verschillende duel modi spelers toe om elkaar te lijf te gaan in zowel traditionele arena’s als in iconische locaties uit de animeserie; vecht in 1vs1 & 2vs2 modi; pas je personage aan met magische kristallen en ontdek alle 20 speelbare personages; neem deel aan uitdagende onlinegevechten.

The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia zal vanaf 9 februari 2018 beschikbaar zijn in Europa, exclusief op PlayStation 4 – zowel digitaal als fysiek.

Share.

About Author

Leave A Reply

*