vrijdag, augustus 14

Skyrim nu wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation VR en Nintendo Switch

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bethesda Softworks kondigt met trots aan dat The Elder Scrolls V: Skyrim (Skyrim), winnaar van meer dan 200 Game of the Year Awards, nu verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch en PlayStation VR. Het legendarische open-wereld avontuur waar spelers iedereen kunnen zijn en alles kunnen doen, ontwikkeld door het geprezen team van Bethesda Game Studios, is nu overal speelbaar – thuis in VR en op weg met de Nintendo Switch. Zowel Skyrim VR en Skyrim op Nintendo Switch bevatten alle officiële uitbreidingen – Dawnguard, Hearthfire en Dragonborn.

Skyrim op Nintendo Switch bevat het volledig spel en gloednieuwe gameplay features, waaronder motion controls voor bij het vechten en het kraken van sloten, outfits en uitrustingen van The Legend of Zelda en bijkomende loot van de compatibele The Legend of Zelda amiibo. Maai vijanden neer met het Master Sword, bescherm jezelf met het Hylian Shield of hul jezelf in het Champion’s Tunic.

Voor spelers die de Skyrim-ervaring een niveau hoger willen tillen en voor de complete ervaring gaan, is er Skyrim VR. De eerste volledige open-wereld fantasy game die in VR op de markt komt, laat je het epische fantasy meesterwerk herbeleven met een ongezien gevoel van diepte en grootte met behulp van PlayStation VR. Van het vechten met oude draken tot het verkennen van ruige bergen, Skyrim VR wekt een wereld tot leven die spelers kunnen ervaren op de manier die zij willen.

Voor meer info over Skyrim surf naar: https://elderscrolls.bethesda.net/en/skyrim

Share.

About Author

Leave A Reply

*