zaterdag, juli 20

TOM CLANCY’S THE DIVISION® UITBREIDING III: LAST STAND EN UPDATE 1.6 VANAF MORGEN BESCHIKBAAR

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nieuwe spelers kunnen dankzij gratis demoversie

 Tom Clancy’s The Division ontdekken

De Grote Confrontatie, de derde uitbreiding van Tom Clancy’s The Division™, is vanaf morgen beschikbaar voor PlayStation®4, Xbox One en Windows PC. De uitbreiding kan gedownload worden als onderdeel van de Season Pass of als standalone DLC. De nieuwe Update 1.6 is tevens gratis te downloaden voor alle spelers van Tom Clancy’s The Division vanaf 28 februari 2017.

Ook is er vanaf 28 februari een gratis demoversie, die spelers de kans geeft de game gratis te spelen, beschikbaar op Xbox One en PC. Vanaf 9 maart is deze demoversie eveneens beschikbaar op PlayStation®4. De gratis demo geeft spelers toegang tot de volledige game, tot ze level 8 bereiken of zes uur gespeeld hebben. Alle voortgang die tijdens de demoversie bereikt wordt, zal overgedragen worden bij aankoop van de volledige game.

Wanneer de situatie in de Dark Zone onbeheersbaar wordt en alle hoop op enige beschaving instort, had de Joint Task Force geen andere keuze dan weg te trekken uit het gebied. Tijdens hun vertrek lieten ze belangrijke tactische terminals achter – SHD tech data relais geladen met operationele informatie – en nu dreigen rogue agenten deze in handen te krijgen. In Last Stand vormen spelers een team met zeven andere Division agenten om dit te voorkomen en terug controle over de situatie te krijgen.

De Grote Confrontatie laat spelers op een nieuwe manier de Dark Zone ervaren door een sessie-gebaseerde PvP-gamemodus die duidelijke objectieven en winvoorwaarden bevat, maar ook belangrijke elementen van de Dark Zone, zoals de PvE vijanden en landmarks, integreert. Spelers strijden in een team van acht Division agenten tegen Rogue agenten om de tactische terminals te veroveren. De Grote Confrontatie bevat ook een nieuwe inval, genaamd Signaal Gestolen.

De gratis Update 1.6 is gelijktijdig beschikbaar met De Grote Confrontatie en bevat stevige, nieuwe content voor bestaande spelers, waaronder een uitgebreide Dark Zone map met drie nieuwe gebieden, nieuwe Contamination events in een ondergrondse locatie, nieuwe exotische wapens, Dark Zone leaderboards, en de nieuwe ‘Legendary modus’ die een extra uitdaging biedt aan de beste spelers van Tom Clancy’s The Division.

Voor meer informatie over de Last Stand uitbreiding, Update 1.6 en de gratis demoversie, ga naar: http://tomclancy-thedivision.ubisoft.com/game/en-us/home/

Share.

About Author

Leave A Reply

*