woensdag, mei 22

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Operation Blood Orchid vanaf nu beschikbaar

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Operation Blood Orchid, de Year 2 Season 3 add-on voor Tom Clancy’s Rainbow Six® Siege, verschijnt 5 september, voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. De Theme Park map is direct gratis beschikbaar voor alle spelers. Spelers met een Season Pass hebben vanaf 5 september toegang tot drie nieuwe Operators en hun unieke wapenskins. Alle andere spelers kunnen deze nieuwe Operators vanaf 12 september vrijspelen met Renown of R6 Credits.

Theme Park map en twee nieuwe SDU Operators

In Operation Blood Orchid vallen spelers een vervallen attractiepark binnen. Volgens de Special Duties Unit (SDU) – ook wel bekend als de Flying Tigers – is hier een criminele organisatie gehuisvest en worden er verdovende middelen gefabriceerd. Na het tot stand brengen van een relatie met de Hong Kong Triad, zijn twee Flying Tigers uitgekozen voor het leiden van een dodelijke inval in het attractiepark, een kleurrijke map gevuld met dynamische en snelle confrontaties.

  • Ying: Siu Mei Lin is een Operator voor alle doeleinden. Na een aantal operaties voegde ze zich bij Team Rainbow en vertegenwoordigt ze Hong Kongs Flying Tigers eenheid. Uitgerust met de T-95 LSW en de SIX12 shotgun als primaire wapens weet ze hoe ze moet ingrijpen in dichtbevolkte gebieden met haar niet-dodelijke unieke gadget. Haar Candela apparaat is een nieuwe vorm van een flitsgranaat: wanneer ingezet, komt er een cluster van flitsen vrij. Bovendien kan de Candela bevestigd worden aan oppervlaktes, of kan deze gegooid worden als een granaat of gerold worden over de vloer.
  • Lesion: Liu Tze Long staat erom bekend zijn werk serieus te nemen en te excelleren in situaties met een hoog risicogehalte. Een natuurlijke kalmte in de buurt van extreem bijtende substanties maakt hem tot een expert in het onveilig maken van mijnen. Uitgerust met een SIX12 SD gedempte shotgun weet hij zich in iedere situatie wel raad met zijn Gu mijnen. Als vijanden deze mijnen af laten gaan, worden zij geïnjecteerd met een gif dat een uitbarsting van schade veroorzaakt en vervolgens nog mindere schade veroorzaakt waardoor de loopsnelheid verminderd wordt totdat spelers het gifpijltje verwijderen. Liu Tze Long begint met twee Gu mijnen en zijn inventaris neemt elke 35 seconden toe tot deze een maximum van zeven Gu mijnen heeft bereikt.

Nieuwe Poolse GROM Operator: Ela Bosak

  • Ela: Ela Bosak is de laatste en tevens jongste rekruut van Team Rainbow. Deze dertig jaar oude Operator is lid van de Poolse militaire eenheid, de GROM, en is uitgerust met een Scorpion EVO 3 A I SMG en de F0-12 shotgun als primaire wapens. Ela is ook uitgerust met het RG15 pistool met een zogeheten ‘red dot’ vizier, het eerste pistool in de game met een vizier. Ze staat bekend om haar vastberadenheid en dapperheid in het veld. Haar plakkende Grzmot mijnen tasten de loopsnelheid, het richtingsgevoel en de visie van tegenstanders aan. Ela staat bekend om het pakken van een laatste mijn zodra ze gewond op de grond ligt.

Operation Blood Orchid is de grootste update voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege ooit. Met veel oplossingen en verbeteringen, waaronder een verbeterd lichtsysteem, data clean-ups voor Operators, geoptimaliseerde stabiliteit, gereduceerde laadtijden en meer, is dit de grootste uitkomst van Operation Health. Nieuwe en verbeterde servers zijn beschikbaar rond de start van Season 3 om stabiliteit, connectie en algehele prestaties te verbeteren. Voor meer informatie over deze update, bezoek www.rainbow6.com/bloodorchid.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Voor meer informatie over de game en nieuws over de aankomende update, Operation Blood Orchid, bezoek www.rainbow6.com.

Share.

About Author

Leave A Reply

*