woensdag, oktober 23

TOTAL WAR: WARHAMMER AANGEKONDIGD [video]

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

SAN FRANCISCO & LONDEN – 23 april 2015 – SEGA® of America, Inc. en SEGA® Europe, Ltd. kondigen vandaag een nieuwe titel aan van de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde videogame studio Creative Assembly™. De game is het eerste project in samenwerking met Games Workshop®, de makers van het bekende Warhammer® Fantasy Battle oorlogsbordspel en de bijbehorende miniaturen.

Total War™: WARHAMMER® voor PC, Mac en SteamOS wordt binnenkort verwacht.

Het reeds 15 jaar lang succesvolle en bekroonde Total War™ biedt in deze nieuwe gedaante opnieuw de populaire combinatie van grootschalige real-time gevechten en een verslavende turn-based campagne rondom staatsmanschap, politiek en imperialisme.

Total War: WARHAMMER neemt spelers voor de eerste keer in de geschiedenis van de serie mee naar een epische fantasiewereld. Onze regels zijn veranderd, en met verandering komt oorlog van ongekende proporties.

Met het oneindig diepe en rijke universum van Warhammer breekt er voor Total War een nieuw tijdperk aan. Gigantische monsters, vliegende wezens, legendarische helden en stormen van magische kracht nemen plaats op het strijdveld naast duizenden krijgers die elkaar in real-time tactische gevechten ontmoeten.

In de turn-based campagne betreden spelers de Old World; een meedogenloos en verraderlijk gebied van eeuwige oorlog en sluwe samenwerkingsverbanden. Bij welk ras je je ook aansluit en hoe je de overwinning ook zoekt, je zult worden geconfronteerd met een conflict die de werkelijkheid uiteen dreigt te scheuren.

Total War: WARHAMMER is de eerste titel uit een epische trilogie die honderden uren aan meeslepende gameplay zal bieden. In combinatie met nog twee standalone delen en aanvullende content packs zal dit de grootste Total War ervaring ooit worden.

“We zijn altijd al fan geweest van het Warhammer universum, en konden niet wachten om deze met dezelfde kolossale schaal en authenticiteit aan te pakken die onze titels gedurende de afgelopen 15 jaar heeft gekarakteriseerd,” zegt Ian Roxburgh, Total War: WARHAMMER Project Lead. “We brengen het universum op een volledig nieuwe manier tot leven.”

Bekijk de aankondigingstrailer, met de stem van gevierd acteur Steven Berkoff, voor een voorproefje van deze aankomende droomcombinatie van games.

Voor al het laatste nieuws over deze titel en andere Total War games die in ontwikkeling zijn, bezoek je www.totalwar.com en volg je ons op Facebook en Twitter. Abonneer je op Total War’s YouTube Channel voor toekomstige gameplay videos.

Share.

About Author

Leave A Reply

*