maandag, april 12

Raymond van het Groenewoud: “Gevoelens voor jongens”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

Over het liefdesleven van Raymond van het Groenewoud is niet veel “publiek” gemaakt… Maar nu licht hij enkele sluiers op in het boek ‘In mijn hoofd’ van Martin Heylen.

Een van de opmerkelijkste dingen zijn de bi gevoelens die hij blijkbaar had/heeft: “Ik had gevoelens voor jongens. Maar niet in de rozig nichterige sfeer. Ik wilde dat het er eens van gekomen was. Gewoon om te weten hoe het was. Het lijkt me een behoorlijke heftigheid te hebben. Onlangs was er nog een gast die me benaderde, maar ik dacht: neen, niet met jou. Ik denk er wel over na en ben er nog niet uit of ik mezelf al dan niet voldoende ontplooid heb”, zo laat van het Groenewoud volgens TV Familie, die het boek konden inkijken, weten.

“Groupies waren er, maar ik had geen interesse in hen. Ik beweer niet dat er nooit iets gebeurd is, maar ik kan de uitspattingen op 2 handen tellen. Ik voelde achteraf ook geen schuld omdat ik getrouwd was. Wel ongemak. Ik nam de blutsen erbij. Meestal zocht ik mijn heil toch in het verzwijgen. Het lijkt me lullig om die seks te laten liggen in naam van de goede vrede of van de zielenrust. Soms pik ik er al eens een vrouw uit die ik op geestelijk niveau minacht. Eentje die ik zeker niet aanbid. En die ik pro forma zal omschrijven als een trut. Ik vind het wel mooi dat ik eens met een foute vrouw kan vrijen in de rubriek ‘zo dat heb ik dan ook weer eens gedaan in mijn leven’.”

Share.

About Author

Leave A Reply

*