zaterdag, december 15

Letterlijk modern sprookjeshuwelijk voor mediakoppel

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

huwelijksaanzoekEr was eens… Een radio- en televisiepresentator die zijn prins op het witte paard verraste door hem ten huwelijk te vragen in de Efteling. Op zaterdag 20 augustus 2016 is het eindelijk zover: dan geven het radiohoofd van JOE en ATV-presentator Robin Vissenaekens (40) en internationaal OUTtv-gezicht Jens Geerts (28) elkaar het jawoord… Eindelijk!
Op hun speciale DVD-uitnodigingen aan familie en vrienden staat te lezen: “Jens en Robin, het huwelijk… Eindelijk!” Niet geheel toevallig want Robin Vissenaekens en Jens Geerts leerden elkaar al in februari 2008 kennen. De vonk sloeg meteen over, maar trouwen wilde het koppel pas nadat Jens afgestudeerd zou zijn. In 2011 ging Geerts aan de slag bij de Europese homozender OUTtv, waarvoor hij ieder jaar naar het Eurovisiesongfestival reist om er verslag uit te brengen. “Ik wou hem vorig jaar al vragen in zijn natuurlijke habitat; namelijk op het podium van het Eurovisiesongfestival,” vertelt Vissenaekens, “Helaas las de organisatie mijn mail veel te laat. Maar omdat Jens ook een echte sprookjeskenner is, bleek de Efteling uiteindelijk nog een veel beter alternatief.”


Robin Vissenaekens, die voor zijn overstap naar JOE nog eindredacteur van Royalty was, koos voor een koninklijk aanzoek waarbij een lakei van de Efteling de liefdesboodschap aan de nietsvermoedende Jens overhandigde. Daarna verscheen Vissenaekens zelf op het toneel en ging hij op zijn knieën.

Share.

About Author

Leave A Reply

*