vrijdag, augustus 14

Mannenseks.be, gestript en opnieuw aangekleed

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

mannenseksSensoa , het Vlaams expertisecentrum voor seksuele gezondheid, lanceert de vernieuwde Mannenseks.be, de referentiesite voor seksuele gezondheid van homo’s. Inhoudelijk werd de site flink vernieuwd. Uiteraard vind je alles wat je moet weten over Hiv en soa’s, maar er is ook nog steeds veel aandacht voor Seks, het Lichaam en Relaties. Van ‘aars’ tot ‘zelftest’, van ‘buttplug’ tot ‘start-stop techniek’, van ‘afspraken’ tot ‘shigellose’, je vindt het allemaal op Mannenseks.be, accuraat, actueel en betrouwbaar. Bovendien kan je er nu ook getuigenissen nalezen. Naast een nieuw design en nieuwe navigatie is de site nu ook responsief. Hij kan dus perfect bekeken worden op smartphone of tablet. De vernieuwing van Mannenseks.be past in de webstrategie van Sensoa die sterk doelgroepgericht is. Eerder werden al seksualiteit.be (heterovolwassenen vanaf 25 jaar), levenmethiv.be (mensen met hiv en omgeving), seksuelevorming.be (jongerenwerkers en leerkrachten) en de organisatiesite Sensoa.b  e gelanceerd.

‘En toen zei hij…’

Nieuw op Mannenseks.be zijn de getuigenissen. Het zijn verhalen van homo’s in verschillende situaties. De getuigenissen die je kan lezen zijn levensecht, en distilleerden we uit het glossy gay magazine Bend, dat Sensoa in het verleden uitgaf. Binnenkort komen er nieuwe getuigenissen bij. Het leest makkelijker en je weet meteen hoe je de informatie kan gebruiken in je dagdagelijkse leven.

Strak design

Mannenseks.be past nu helemaal bij de andere vernieuwde en nieuwe websites van Sensoa. Een strak design met enkele dingen die in het oog springen. De grote foto’s maken het geheel aantrekkelijker, enkele belangrijke topics worden meteen op de voorgrond in kaderstukjes geplaatst. ‘In de kijker’ vervangt onze vroegere nieuwsrubriek. Oproepjes en nieuwsfeiten komen daar voortaan te staan.

Share.

About Author

Leave A Reply

*