zaterdag, juni 6

Schenk een T-shirt voor zijn Valentijn

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De romantische zielen onder jullie zullen wel weten dat op 14 februari de dag van de liefde wordt gevierd. Het team Mannenseks van Sensoa steekt jou een handje toe bij het verrassen van je geliefde. Vanaf vandaag  kan je hem een gratis t-shirt van onze laatste campagne, Live Positive cadeau doen. De shirts kan je bekijken op www.mannenseks.be/livepositive of op de Facebookpagina van Live Positive www.facebook.com/livepositive .

Je kan kiezen uit verschillende slogans en maten: Think Positive (geel), Love Positive (groen), Act Positive (roze), Talk Positive (blauw) en Live Positive (regenboogkleuren). De maten zijn: medium, large en extra large.

Het enige dat jij hoeft te doen is een mail sturen naar safesexzone@sensoa.be met een duidelijke vermelding van jouw naam en de naam en adres van je maatje.  Vergeet vooral niet de slogan en de maat van je voorkeur te vermelden in je mail. Wij doen de rest en verzenden het t – shirt voor 14 februari. Er is een beperkt aantal t-shirts beschikbaar, dus snel reageren is de boodschap!

Share.

About Author

Leave A Reply

*