woensdag, oktober 23

Schwarzeneggers ouders dachten dat hij homo was

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De ouders van Arnold Schwarzenegger zagen dat er iets vreemds was aan de tiener en dachten dat hij een voorkeur voor jongens koesterde. Zijn slaapkamermuur hing dan ook vol foto’s van bodybuilders. Ma en pa Schwarzenegger besloten dat Arnie moest “genezen” worden van zijn homoneigingen. Pa deed dat met zijn broeksriem, ma maakte een afspraak bij de dokter.

Dat onthulde Schwarzenegger zelf in de talkshow ’60 Minutes’, waar hij zijn autobiografie ‘Total Recall’ in de kijker mocht zetten.

“Mijn vader zat achter me aan met zijn broeksriem en sloeg me, mijn moeder nam me mee naar een dokter omdat ze zo bezorgd was. Ik weet niet of ze dacht dat ik homo was of gewoon wat vreemd, maar de redenering moet geweest zijn dat ze maar beter konden voorkomen dan genezen. Kom ik met mijn moeder bij de dokter, zegt ze: ‘Ik weet niet of er iets mis is met mijn zoon, maar zijn slaapkamermuur hangt vol naakte mannen. Al zijn vrienden hebben foto’s van meisjes boven hun bed hangen, maar bij Arnold zie ik geen meisjes’

Share.

About Author

Leave A Reply

*