vrijdag, juli 10

Vernieuwde homozender OUTtv krijgt vrouwenavond

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

OUTtv 3 - Marleen en Christina_LDe Vlaamse tv-zender OUTtv, waarin de leefwereld van holebi’s centraal staat, zal vanaf 1 april een restyling ondergaan. Een nieuw onderdeel op de zender wordt een wekelijkse vrouwenavond met films en series die zich specifiek op de lesbische vrouw richten.
Welke series de vrouwenavond op OUTtv in petto zal hebben, wilde CEO Marc Putman voorlopig nog niet kwijt. “Maar we willen ons vanaf het najaar heel bewust op een nog breder publiek gaan richten,” stelde hij. “Uiteraard blijven we onze focus behouden op de homoseksuele man. Al beseffen we dat er momenteel geen tv-zenders zijn die zich oriënteren op de behoeften van de lesbische vrouw anno 2014.”OUTtv 5 - Jens en Rene L
De vernieuwing van de Europese OUTtv-zender, die momenteel in zowel Nederland, Zweden als Vlaanderen een vaste waarde onder holebi’s is geworden, komt voort uit een nauwere samenwerking met de gelijknamige Canadese zusterzender. Dit betekent een nog exclusievere programmering met o.a. de Canadese hitserie ‘Orphan Black’, de Britse topper ‘Misfits’ (seizoen 5) en de Amerikaanse realityshow ‘Rupaul’s Drag Race’ (seizoen 6). Daarbij start vanaf heden een nieuw dagelijks programma genaamd ‘OUTtv Update’ waarvoor de Vlaamse presentatoren Jens Geerts en René Emmerink wekelijks reportages zullen maken over homogerelateerde onderwerpen en evenementen.
De Vlaamse OUTtv-versie (te bekijken op Telenet kanaal 551) komt binnenkort ook met een app voor smartphones en tablets zodat OUTtv-programma’s nog sneller bekeken kunnen worden. Deze zal beschikbaar zijn voor zowel iOS als Android.
OUTtv online:
Website: www.out.tv
Facebook: www.facebook.com/OUTTVBE
Twitter: twitter.com/OUTTV_BE
Instagram: instagram.com/OUTTV_EU

Share.

About Author

Leave A Reply

*