zaterdag, juli 4

2013 wordt het jaar van… deze 5 jonge Hollywoodsterren!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nieuwe video interview met de hipste actrice van het moment: Rebel Wilson

Affiche_Pitch_Perfect

Het nieuwe jaar brengt zoals altijd veel nieuwe beloftes met zich mee. Ook Hollywood laat in 2013 veelbelovende films met jong talent zien, waarmee met Pitch Perfect die nu in de bioscoop draait, gelijk de juiste toon is gezet. Van al het andere talent in deze top 5 zult u ook zeker meer horen. Of dat nou is vanwege geweldige acteerprestaties of juist sappige roddels is nog de vraag…

Pitch_Perfect (17)

Liam Hemsworth

De jongste telg van de familie Hemsworth is niet helemaal onbekend met het acteerswereldje. Broers Luke en Chris zijn ook acteurs. Toch staan zij niet zoveel in de spotlights als Liam. Niet alleen is hij te bewonderen in The Hunger Games. In november schittert Liam weer op het witte doek in The Hunger Games: Catching Fire. Ook als Miley Cyrus’ verloofde is hij een geliefd prooi voor de papparazzi. En wie weet, met een verloving achter de rug staat ons dit jaar wellicht een celebritybruiloft van de twee tortelduifjes te wachten!

Pitch_Perfect (1)

 Anna Kendrick

Anna Kendrick gaat het nog ver schoppen. Met haar 1,52 m. behoort de kleine actrice binnenkort tot de groten in de filmwereld. Kendrick is bij de meesten bekend van bijrollen in films als End of Watch, Twilight en Up In The Air. Voor de laatste film ontving ze zelfs verschillende nominaties.  Het nieuwe jaar tilt Kendrick echter naar een hoger niveau. In haar nieuwste film Pitch Perfect gaat Anna Kendrick er met de hoofdrol vandoor. Zal dit het begin worden van een ‘grote’  filmcarrière?

Pitch_Perfect (9)

 Selena Gomez

Kleine kindsterretjes worden groot. Selena  ging van brave Disney Series naar heuse speelfilms. Ze was te zien en te horen in zowel de serieuzere film Spring Breakers als de tekenfilm Hotel Transylvania. Helaas is de stabiliteit in haar carrière totaal niet terug te vinden in haar privéleven. Vriend Justin Bieber is namelijk niet vies van vrouwelijk schoon om zich heen. Met name Victoria Secret’s-model Barbara Palvin bezorgt La Gomez de nodige jaloezie in haar knipperlichtrelatie.

Pitch_Perfect (12)

 Chloë Moretz

Chloë Moretz was er vroeg bij. Op 7-jarige leeftijd speelde ze al in de serie The Guardian. Inmiddels is ze 15 en heeft Moretz een aantal grote rollen op haar naam staan. Toch laat Chloë het wel uit haar hoofd om naast haar schoenen te lopen. Net als elke tiener moet ze zich houden aan bedtijd en wordt gevloek onmiddelijk bestraft door haar moeder. Dit jaar zal ze onder andere te zien zijn in het vervolg op Kick Ass en vertolkt ze de rol van Carrie in de remake van Stephen King’s Carrie.

Pitch_Perfect (4)

Rebel Wilson

Rebel. Haar naam zegt al genoeg. Deze dame is alles behalve 13-in-een-dozijn. Met een achtergrond op toneel en als comédienne heeft ze enkele bijrollen gespeeld in Bridesmaids en What To Expect When You’re Expecting. In haar laatste film laat Rebel zien dat ze meer kan dan alleen acteren. Naast een geweldige zangstem en een goede dosis humor speelt Rebel een uitzonderlijk meisje dat blaakt van zelfvertrouwen. Een verademing in Hollywood. Bovendien zal deze pittige tante ook nog de MTV Movie Awards 2013 presenteren. Benieuwd geworden naar dit talent? Rebel is nu te zien in de film Pitch Perfect.

Bekijk

hier

een spetterend interview met de hilarische actrice waarvan we in 2013 nog heel veel zullen gaan horen!

Vanaf 2 januari in de zalen

 In de nieuwe muzikale komedie Pitch Perfect wordt de rebelse Beca (Anna Kendrick) gevraagd voor de a capella zanggroep van haar nieuwe universiteit. De zanggroep bestaat uit een stel meiden dat elkaar af en toe in de haren vliegt, maar wanneer ze samen zingen klinkt het perfect. De zanggroep is gewend alleen traditionele a capella nummers te zingen, maar Beca krijgt het voor elkaar om totaal nieuwe mash-ups te verzinnen. Dit is een groot succes en de meiden maken ineens weer kans om hoog te eindigen in de nationale competitie.

Pitch Perfect zit vol met top 40 hits en classics. Ze zijn gemixed tot een heerlijke nieuwe soundtrack onder toezicht van regisseur Jason Moore.
Met: Anna Kendrick, Brittany Snow, Rebel Wilson en Skylar Astin

Share.

About Author

Leave A Reply

*