woensdag, mei 22

MOVIE REVIEW: Going in Style (WHV)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Joe (Michael Caine), Willie (Morgan Freeman) en Al (Alan Arkin), drie sympathieke grijsaards, zien hun pensioenfonds in rook opgaan. De rekeningen blijven maar komen en, in een wanhopige poging om voor hun geliefden te kunnen blijven zorgen, besluiten ze het geld te halen bij diegene die het van hen heeft afgenomen: de bank!

Going in Style verenigt drie topacteurs in een hilarische heist-film, geregisseerd door Zach Braff (Scrubs). De film is vanaf 9 augustus beschikbaar op Blu-ray™, DVD en Video on Demand.


SYNOPSIS
Morgan Freeman, Michael Caine en Alan Arkin in de rol van drie vrienden voor het leven, Willie, Joe en Al, stappen van het rechte pad af, wanneer hun pensioenfonds door een crisis de kraan dichtdraait. Wanhopig om de rekeningen te kunnen blijven betalen en voor hun geliefden te zorgen, riskeren de drie mannen alles door te beginnen aan een gedurfde missie om de bank die er met hun geld vandoor is gegaan te beroven.
 

SLOTSOM:

Willie (Morgan Freeman), Joe (Michael Caine) en Albert (Alan Arkin) krijgen te horen dat hun pensioenfonds wordt opgedoekt. Om te ontkomen aan hun geldproblemen besluiten de drie oudjes dan maar om een bank te overvallen.

Going In Style is gebaseerd op de gelijknamige komedie uit 1979. In deze remake nemen Morgen Freeman, Michael Caine en Alan Arkin de hoofdrollen over van Lee Strasberg, George Burns en Art Carney. Wat we te zien krijgen is een luchtige en humoristische film van regisseur Zach Braff (beter bekend als de J.D. uit de melige TV-serie Scrubs) maar met toch enkele deftige sociaalkritische elementen. 

Met de drie hoofdrolspelers weet je al dat je met een geweldige cast zit, als je daar bij telt dat het verhaal goed is omgezet weet je dat je een leuke film te zien krijgt.

In een hele leuke bijrol krijg je ook nog Professor Emmett Brown te zien uit de klassiekers van Back to the Future…

Is het een absolute must deze film gezien te hebben? dat nu ook weer niet, maar geloof me het is een leuke film die enkele verrassende wendingen in zich heeft…

DVE

BONUSMATERIALEN

  • Commentary with Zach Braff
  • Deleted Scenes

Share.

About Author

Leave A Reply

*