maandag, april 12

CADEAU TIP: Columbia Classic UHD Pack

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

Sony Pictures Home Entertainment lanceert met trots zes van de meest geprezen en geliefde films uit de Columbia collectie en dit voor het eerst op 4K Ultra HD.

Deze ultieme & exclusieve set bevat 6 iconische favorieten:

  • Mr. Smith Goes To Washington
  • Lawrence of Arabia
  • Dr. Strangelove of: How I learned To Stop Worrying And Love The Bomb
  • Gandhi
  • A League Of Their Own
  • Jerry Maguire

Elke film werd gerestaureerd in 4K-resolutie met High Dynamic Range. Inclusief een hardcover boek van 80 pagina’s, met achtergrondinformatie over ‘The making of’ en een essay van de veelgeprezen filmhistorica Julie Kirgo.

Daarnaast bevat de set ook een exclusieve schijf met fragmenten uit de 50e verjaardagsspecial van Columbia Pictures, die oorspronkelijk in 1975 werd uitgezonden en nooit officieel beschikbaar is geweest.  Deze fragmenten bevatten zeldzame on-camera inzichten van grootheden als Frank Capra, Phil Silvers en Orson Welles. Deze exclusieve disc bevat ook de vintage behind-the-scenes documentaire “Mr. Attenborough and Mr. Gandhi”, die gefilmd werd op de set van GANDHI en waarin interviews met de cast en de crew zijn opgenomen.

SLOTSOM:

Dit is werkelijk het ULTIEME geschenk voor de filmfanaat! Een geweldige box met top films en vele extra features, ideaal om de koude (corona) winteravonden mee te vullen.

Elke film in deze box is een meesterwerk en bijzonder in zijn eigen genre, maar liefst 17 disks zorgen voor uuuuuuuuren kijkplezier. Ideaal om in je eigen verzameling te hebben of een mooi cadeau voor een familielid, vriend,…

Share.

About Author

Leave A Reply

*