zaterdag, juli 20

Cartoon Network en Boomerang zetten 2018 goed in met de grote première van Ivandoe en nieuwe afleveringen van The Happos Family!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Maak kennis met Ivandoe!

Vanaf 22 januari, elke weekdag om 16u55

De heldhaftige Queeste van de Dappere Prins Ivandoe is de nieuwste Cartoon Network serie, gecreëerd door de makers van ‘De Wonderlijke Wereld van Gumball’. In de 10 x 3 minuten durende afleveringen volgen we de jonge prins van het bos, Ivandoe, die op bevel van zijn vader, The Mighty Stag, op een zoektocht gaat naar de magische Gouden Veer van de afschrikwekkende Eagle King. Ivandoe wordt tijdens het dwaze avontuur begeleid door zijn schildknaap, een kleine vogel genaamd Bert. Samen ontdekken zij nieuwe en mysterieuze gebieden in het bos en komen ze onderweg veel eigenaardige wezens tegen.
 
Mis de nieuwste serie Ivandoe niet, vanaf 22 januari elke weekdag om 16u55 enkel en alleen bij Cartoon Network!

Nieuwe afleveringen van Mighty Magiswords!

Vanaf 22 januari, elke weekdag om 16u35

Broer en zus Prohyas en Vambre vormen samen het hilarische team ‘Krijgers te Huur’ en ze zijn altijd te vinden voor een uitdaging. Gigantische varkens, gigantische spinnen, of een gigantisch oude dinosauriër: elke gigantische uitdaging kunnen ze aan, maar dat niet zonder hun vertrouwde collectie van Magiswords! Voor zelfs de meeste bizarre situaties is er wel een zwaard te vinden. Zo is er de Cactus Magisword, de Dolfijn Magisword en de Tomaat Magisword, die reusachtige tomaten afschiet. Vambre gebruikt die nog weleens als straf voor flauwe grapjes.
 
Mis de nieuwste afleveringen van Mighty Magiswords niet, vanaf 22 januari, elke weekdag om 16u35.

Special: The Amazing Tour of Elmore

Vanaf 6 januari, zaterdag en zondag om 9u30

Dus je hebt besloten om Elmore te bezoeken. Een prachtige keuze! Loop gerust even rond op Elmore Junior High, laat het winkelcentrum je verbazen, of lach het gevaar tegemoet in Forest of Doom. Jij beslist! Zorg er wel voor dat je op tijd terug bent in de bus, voor het donker wordt. Waarom? Oh, gewoon, zomaar…
 
Ga mee op pad met de Wonderlijke Tour van Elmore, vanaf 6 januari iedere zaterdag en zondag om 9u30!
Splinternieuwe afleveringen van The Happos Family!

Vanaf 22 januari, van maandag tot en met donderdag om 14u

De Happos Family woont in een Europees safaripark. In de ochtend is het park geopend voor de menselijke bezoekers die langs de Happos rijden, foto´s van ze maken terwijl ze door de modder rollen, luieren bij het zwembad of slapen in de schaduw van de bomen. Maar zodra de laatste auto het safaripark heeft verlaten en de poorten gesloten zijn voor alle bezoekers, springen de Happos uit de modder, stoppen ze met luieren en kleden ze zich aan. Zet je tv aan op Boomerang en laat de nieuwste avonturen van de Happos Family beginnen!

Boomerang viert Internationale Knuffeldag!

Vanaf 6 januari, elke dag vanaf 15u30

Boomerang viert de Internationale Knuffeldag! Die vindt plaats op 21 januari. Wat is er fijner dan een comfortabele knuffel? Geweldig toch?! Kijk vanaf 6 januari iedere dag naar het programmablok waarin vriendschap centraal staat, met onder andere Dorothy en de Tovenaar van Oz, Paf de Hond, Mr Bean, Miss Moon en Be Cool, Scooby-Doo!

De Beste Vrienden special is iedere dag te zien bij Boomerang vanaf 15u30.

Share.

About Author

Leave A Reply

*