woensdag, april 8

Cartoon Network en Mojang breiden partnership uit rond alom geprezen serie Adventure Time met originele episode

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cartoon Network en Mojang kondigden vandaag aan dat ze hun partnership uitbreiden rond de succesvolle Adventure Time Minecraft Mashup die eerder dit jaar verscheen op console, pc en mobiel, met Cartoon Network Studios die een originele Adventure Time Minecraft episode produceert. In de aflevering, getiteld “Diamonds and Lemons”, ervaren Finn en z’n vrienden tegenslagen en creatieve overwinningen in een fantastische nieuwe kijk op Ooo. De nieuwe episode wordt verwacht in de zomer van 2018 te verschijnen.

Adventure Time fans en de Minecraft community konden genieten van een eerste blik op deze wel heel speciale aflevering die op zaterdag 18 november 2017 tijdens MINECON werd uitgezonden. De jaarlijkse viering van alles wat met Minecraft te maken heeft streamde de episode integraal via Minecraft.net/minecon. De eerste blik was ook meteen beschikbaar op het YouTube-kanaal en de social media van Cartoon Network na MINECON.

Adventure Time, Cartoon Network’s Emmy en Peabody Award-winnende originele geanimeerde serie, brengt kijkers in contact met onwaarschijnlijke helden Finn en Jake, vrienden die het betoverende Land van Ooo doorkruisen en z’n kleurrijke inwoners tegenkomen. De beste vrienden en tevens onze helden, bevinden zich telkens in het midden van bloedstollende escapades. Finn, een gekke knul met een zalige muts en Jake, een felgekleurde hond met een groot, lief hart, steunen elkaar door dik en dun. Adventure Time  is gecreëerd door Pendleton Ward en geproduceerd door Cartoon Network Studios.

Share.

About Author

Leave A Reply

*