zaterdag, augustus 15

Cartoon Network maakt zich klaar voor vierde seizoen van de wereldwijde hitserie Ben 10

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cartoon Network breidt de wereld van Ben 10 uit met een vierde seizoen om “Heldentijd” naar een gloednieuw niveau te tillen.

Ben, zijn nichtje Gwen en Opa Max reizen af naar enkele van ’s werelds populairste bestemmingen waaronder Italië, Japan en Mexico. Seizoen vier bouwt verder aan de wereldwijde fanbase met nieuwe alien transformaties, heftige gevechten met slechteriken en meer. Ben ontdekt ook een speciale sleutel die zijn geliefde Omnitrix verbetert door “Omni-Kix” pantserverbeteringen toe te voegen aan zijn aliens, zodat hij krachtiger wordt tijdens de actie. Seizoen vier wordt verwacht om begin 2020 wereldwijd in première te gaan.

Het derde seizoen, momenteel bezig, bevat nieuwe aliens, voertuigen en schurken, waaronder een nieuw personage genaamd Kevin 11 die dient als Ben’s 11-jarige rivaal. Kevin 11 ontwikkelde de Anti-trix, een aangepaste versie van Ben zijn Omnitrix die hij kan activeren om alternatieve versies van Ben’s heroïsche aliens te maken. Fans kunnen Ben ook volgen op overzeese expedities terwijl hij en zijn familie aan boord gaan van de nieuwe Omni-heli om te vliegen naar Azië, Europa en Zuid-Amerika.

Ben 10 werd wereldwijd door 182 miljoen individuen bekeken met 56 miljoen kinderen die inschakelden om de show in het derde kwartaal van 2018 te zien. De show is geproduced door Cartoon Network Studios en gecreëerd door Man of Action Entertainment (Big Hero 6, Generator Rex), met John Fang (Mixels, Generator Rex) als uitvoerend producent.

Share.

About Author

Leave A Reply

*