maandag, april 12

Clarence maakt op 17 november zijn intrede op Cartoon Network!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

Clarence, vanaf 17 november elke schooldag om 16u45 op Cartoon Network!

clarence 1Iedereen droomt er wel ‘s van om zijn kindertijd opnieuw te beleven. Kampen bouwen, rollen in de modder, prille verliefdheden beleven en alles doen behalve slapen tijdens logeerpartijtjes, het kon én mocht allemaal. Vanaf 17 november kun je samen met je kids de tijd van toen volop herbeleven, dankzij de nieuwe, doldwaze reeks Clarence!clarence 2

Clarence is een levendig en joviaal jongetje, dat de wereld door een roze bril ziet. Wanneer iedereen naar rechts gaat, slaat hij linksaf…tegen een muur. Maar hij blijft gaan, want het alledaagse leven is een grappig en spannend avontuur voor Clarence. Samen met z’n vrienden, de stoere Sumo en de neurotische Jeff, en zijn familie, de lieve maar soms iets te openhartige mama Mary en haar rustige vriend Chad, zet hij met zijn avonturen het charmante stadje Aberdale op stelten.

De reeks is het nieuwste pareltje uit de prestigieuze Cartoon Network Studios, en is toegankelijk voor een breed publiek. De stijl en look van de reeks doet denken aan de begindagen van animatiemonument The Simpsons en ook online kent de serie heel wat succes. Net als bij Tijd voor Avontuur (Adventure Time) krijgt de reeks door middel van gif’s en memes een tweede leven online.

Share.

About Author

Leave A Reply

*