dinsdag, december 18

De Ben 10 alien special en tal van winter marathons sluiten het jaar in stijl af bij Cartoon Network en Boomerang

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zaterdag 9 december om 16u55

Ben’s vakantie naar Portland wordt onderbroken wanneer hij een 11e alien ontdekt tijdens zijn gevecht met Dr. Animo Mega Creature! Wanneer na het gevecht zijn Omnitrix niet meer goed werkt en hij door alle 11 aliens heen zoeft, zoekt Max hulp van een oude vriend om de Omnitrix te repareren, terwijl andere gevaarlijke krachten ernaar zoeken, inclusief een mysterieuze alien die van dezelfde soort is als de 11e alien – Vilgax.
 
Mis de onthulling van een gloednieuwe alien niet in de Ben 10 special op 9 december om 16u55!

Winter marathons

Vanaf 2 december, tijdens het weekend vanaf 8u45

Cartoon Network helpt je door de koudste tijd van het jaar heen, met marathons van je favoriete series. Zo kun je genieten van marathons van Teen Titans Go!, Het Regent Gehaktballen, De Wonderlijke Wereld van Gumball, en nog veel meer!

De Winter Marathons zijn elke weekdag te zien tijdens de schoolvakantie, vanaf 25 december tot 5 januari. Dit met uitzondering van 31 december, wanneer je de Het beste van Cartoon Network 2017 niet wilt missen!

Nieuwe afleveringen van De Powerpuff Girls!

Vanaf 2 december, elk weekend om 8u15

De stad Townsville ziet er op het eerste gezicht uit als een prachtige, bruisende stad, maar laat je niet voor de gek houden! Het kwaad loert overal! En er zijn maar drie meisjes die slechteriken op afstand kunnen houden: Blossom, Bubbles en Buttercup, beter bekend als De Powerpuff Girls!
 
Het combineren van school, op tijd naar bed gaan en gigantische monsters verslaan lijkt misschien lastig, maar samen kunnen de Powerpuff Girls de wereld aan. Ze nemen het op tegen de grootste schurken en laten zien hoe het nu echt is om als meisjes te vechten!
 
Ga klaar zitten voor de nieuwste avonturen van De Powerpuff Girls, vanaf 2 december tijdens het weekend om 8u15!
Nieuwe afleveringen van Pat The Dog!

Vanaf 2 december, elke dag om 18u45

Hij is klein en speels, maar laat dat je niet van de wijs brengen. Paf is ondanks zijn kleine formaat altijd al een held geweest! Ga mee met Paf op avontuur en red zijn vrienden in nood, zelfs wanneer er vele obstakels in de weg staan. Paf is het vriendje dat je altijd al had willen hebben. Hij is dapper en enthousiast, en wanneer hij extra krachten en lef nodig heeft, doet hij zijn cape om en springt hij midden in de actie. Paf gaat iedere uitdaging aan! Beleef samen avontuurlijke en verrassende missies, boordevol met de meest grappige situaties.

Nieuwe afleveringen van Bunnicula!
 

Eeuwenlang zat hij achter slot en grendel, Dracula’s vroegere huisdier Bunnicula. Dit paranormale konijn, dat niets van bloed moet hebben, geeft de voorkeur aan groentesap dat hem superkrachten geeft. Nu woont hij samen met de 11-jarige Mina, met de paranoïde kat Chester en met Harold, de eenvoudige, maar lieve hond. Wanneer vreemde dingen gebeuren, staat Bunnicula klaar om de dag te redden, maar is hij niet de zelf de veroorzaker van deze problemen? Chester denkt van wel!
 
Kijk vanaf 11 december naar de nieuwe afleveringen van Bunnicula, elke weekdag bij Boomerang om 16u55!

Share.

About Author

Leave A Reply

*