vrijdag, juli 10

DVD REVIEW: Peeples (eOne Entertainment)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

1380966533-peeples_dvd-gerard-customcovers.nlWade Walker staat te popelen om zijn vriendin Grace Peeples ten huwelijk te vragen. Maar na een jaar van samenwonen is de mooie, succesvolle Grace nog steeds terughoudend om Wade aan haar ambitieuze familie van hoge komaf voor te stellen. Wanneer Grace naar de jaarlijkse familiereünie gaat besluit Wade onaangekondigd langs te komen, zijn aanstaande schoonfamilie te charmeren en een ring om Grace haar vinger te schuiven. Maar Wade zijn plannen lopen volledig in het water wanneer hij haar familie ontmoet.

SLOTSOM:-Peeples

Een typische Hollywood comedy van ‘rich versus poor’ waar de gewone Wade zijn vriendin uit het milieu van een familie waar papa rechter is ten huwelijk wil vragen met alle ‘complicaties’ van dien.

De film is ondanks een relatief zwak verhaal wel grappig en komt op vele plaatsen zelfs een beetje verrassend uit de hoek. Het acteerwerk is van goed niveau en de film is ondanks een zwak verhaal niet plat te noemen.

Wil je graag een herfstavondje op de sofa doorbrengen en daarbij een leuke comedy bekijken zal deze film je zeker kunnen bekoren!

AH
copyright zalu 2013eOne Logo
Share.

About Author

Leave A Reply

*