zaterdag, juli 20

DVD REVIEW: Resident Evil – Retribution

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

resident retribution

Het dodelijke T-Virus van de Umbrella Corporatie blijft de aarde teisteren en transformeert de wereldbevolking in vleesetende zombies. De laatste hoop voor het menselijk ras is Alice (Milla Jovovich). Zonder veilige plek blijft Alice jagen op de verantwoordelijke van de uitbraak, wat haar in Tokio, New York, Washington en Moskou brengt. Samen met een groep geallieerde en vertrouwde vrienden moet ze zich een weg uit de vijandelijke wereld zien te vechten.Resident-Evil-Retribution

SLOTSOM:

Een inmiddels lang lopende reeks die vaak slechte commentaren moet incasseren. Voor mij onterecht omdat ik persoonlijk deze filmreeks vrij interessant vind.

Het is uiteraard geen filmreeks met grote ‘inhoud’ maar gewoon goede degelijke Sci Fi en dus leuk om een avondje te ontspannen. Het feit dat Mila Jovovich nog steeds de hoofdrol vertolkt is leuk meegenomen…

Het verhaal is niet de sterkste kant van de film (maar het is tenslotte Sci Fi) maar de visuele effecten zijn geniaal. Verder zit de film naar aloude gewoonte boordevol actie, en de combinatie van die beiden zal een breed filmpubliek aanspreken.

De fans van de reeks zullen met plezier deze sequel aan hun collectie toevoegen maar ook de meer algemene actie/sci fi filmfan zal deze film met voldoening uitkijken.

sphe.nl/nl/nieuw/resident-evil-retribution/

DVE

Copy 2013 - smallsonypictures

Share.

About Author

Leave A Reply

*