donderdag, mei 28

Geniet van de zomervakantie met Teen Titans Go, Mr. Bean en tal van leuke films op Cartoon Network en Boomerang!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nieuwe afleveringen van Teen Titans Go
Vanaf 9 juli, elke dag om 8u30

Deze zomer staat in het teken van Teen Titans Go! Geniet van de Zomer Titans, die van start gaat met gloednieuwe afleveringen op 9 juli.

De Teen Titans – Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy en Raven – zijn terug met gloednieuwe, hilarische avonturen in TEEN TITANS GO! Ontdek hoe het leven van een tiener-superheld er nu echt uitziet… wanneer de cape af gaat. Stap in de wereld van deze superhelden en beleef alle avonturen die uiteenlopen van het redden van de wereld tot aan het samenwonen zonder volwassen toezicht, en natuurlijk alle grappige momenten daar tussenin. Één ding is zeker met deze Titans: ze staan altijd klaar voor avontuur!

De Zomer Titans zijn te zien vanaf 9 juli, iedere dag om 08.30u

Nieuw seizoen van Steven Universe


Vanaf 23 juli, elke weekdag om 21u

Jouw gekke en energieke vriend Steven Universe is terug van weggeweest. In splinternieuwe avonturen trotseren Steven en zijn vrienden hun wereld vol magie, ontdekken ze weer nieuwe mogelijkheden en staat Steven tegenover een heleboel onbekende, magische wezens. Met één voet in de mensenwereld en de andere in de magische, doet Steven zijn uiterste best om een echte held te worden.

Mr. Bean is terug!

Vanaf 7 juli, elke zaterdag en zondag om 13u30

Mr. Bean is weer te zien op Boomerang met nieuwe afleveringen! Ook nu zorgt Bean overal waar hij komt voor problemen Bij Mrs. Wicket, de strenge huisbaas van Mr. Bean, en haar eenogige kat Scrapper lopen de irritaties wederom hoog op.
De nieuwe avonturen van Mr. Bean zie je vanaf 7 juli ieder weekend om 13u30.

Zomerspecial: Be Cool, Scooby-Doo!


Iedere dag om 9u05

Ook deze maand kijk je weer naar de speciale Be Cool Scooby-Doo! programmering met Het Grote Scooby Mysterie. Geniet van dubbele afleveringen van Be Cool Scooby-Doo, met tussenin leuke spelletjes voor iedereen. Word zelf een detective, los de mysteries op en test jouw observatievaardigheden. Iemand van de Scooby-Doo gang is uit op kattenkwaad, kom jij erachter wie en hoe en waarom?

In Be Cool, Scooby-Doo! is de Scooby-Doo bende terug met een moderne en humoristische twist. We gaan opnieuw op roadtrip door Verenigde Staten met de Mysterie Machine. Onderweg werken Fred, Velma, Daphne, Shaggy and Scooby-Doo hard om hun eigen excentrieke problemen op te lossen, terwijl er ook eindeloze, geheimzinnige mysteries op hun te wachten staan. Stap aan boord van de Mysterie Machine en maak je klaar voor avontuur!

Naar de bioscoop met Boomerang!

Elke dag om 9u55 een leuke film!

 

Deze zomer bekijk je iedere dag de leukste films bij Boomerang, met onder andere films van Scooby-Doo, Tom & Jerry, Alpha en Omega, en Garfield. Daarnaast zie je in juli en augustus ook de première van Air Bud Spikes Back (25 juli), Air Buddies (1 augustus) en Chestnut: Hero of Central Park (8 augustus).

Share.

About Author

Leave A Reply

*