zaterdag, juli 4

Halloween: 5 films om gezellig bij te griezelen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Halloweenfilms van Sony Pictures die je de stuipen op het lijf jagen

Griezelfans kijken er het hele jaar naar uit, volgende week donderdag is het eindelijk weer Halloween! Wij lijsten enkele gruwelijk spannende films om bij te bibberen voor je op. Wie durft toch door de vingers naar het scherm te gluren?

Tori Breyer (Elizabeth Banks) in Screen Gems’ BRIGHTBURN.

Brightburn

Wat als een kind van een andere planeet op aarde crasht, maar in plaats van een held iets veel duisterders blijkt te zijn? Met Brightburn werpt de filmmaker van Guardians of the Galaxy en Slither een verbijsterende en vernieuwende blik op een radicaal nieuw genre: superheldenhorror.

Brightburn is beschikbaar op Blu-ray, dvd, UHD, op aanvraag en als digital download.Possession of Hannah Grace

Een schokkende geestuitdrijving loopt helemaal mis, waardoor een jonge vrouw overlijdt. Enkele maanden later heeft Megan Reed (vertolkt door Shay Mitchell, onder meer uit Pretty Little Liars) nachtdienst in een mortuarium wanneer er een zwaar toegetakeld lichaam wordt binnengebracht. Terwijl ze in haar eentje opgesloten zit in de keldergangen krijgt Megan afgrijselijke visioenen. Zij begint te vermoeden dat er nog steeds een kwaadaardige geest in het dode lichaam van Hannah Grace zit.

Possession of Hannah Grace is beschikbaar op Blu-ray, dvd, op aanvraag en als digital download.

Escape Room

Zes vreemden ontvangen elk een mysterieuze uitnodiging voor een escape room die ze besluiten aan te gaan. Ze bevinden zich vervolgens in een doolhof van dodelijke escape rooms. Om te kunnen ontsnappen zullen ze hun verstand moeten gebruiken en op zoek moeten gaan naar aanwijzingen.

Escape Room is beschikbaar op Blu-ray, dvd, op aanvraag en als digital download.

Hallie’s (Julia Goldani-Telles) nightmare! as Slender Man (Javier Botet) stalks her in Screen Gems’ SLENDER MAN.

Slender Man

In een klein stadje in Massachusetts voeren een groep vrienden een ritueel uit in een poging de legende van Slender Man te ontzenuwen. Als één van hen op geheimzinnige wijze vermist raakt, denken ze dat zij toch zijn meest recente slachtoffer is.

Slender Man is beschikbaar op Blu-ray, dvd, op aanvraag en als digital download.

The Intruder

Een koppel koopt hun droomhuis om er een gezin te stichten. Maar ze vermoeden al snel dat de verkoper niet alleen op een snelle verkoop uit is.

The Intruder is beschikbaar op Blu-ray, dvd, op aanvraag en als digital download.

Share.

About Author

Leave A Reply

*