woensdag, juni 23

Happiest Season: een unieke, nieuwe kerstfilm die meteen tot in de huiskamers komt

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

Naast Happiest Season brengt Sony Pictures Home Entertainment in december ook Life In A Year, Yellow Rose & The Last Shift tot bij de kijkers thuis

Sony Pictures Home Entertainment lanceert Happiest Season op 11 december 2020, een klassieke kerstfilm in een compleet nieuw jasje gestoken. Happiest Season slaat de theaterzalen over en zal meteen beschikbaar zijn als digital download. De film is geregisseerd en co-geschreven door succesvolle actrice Clea DuVall. “Happiest season voelde als een geweldige opportuniteit om een universeel verhaal vanuit een nieuw perspectief te vertellen. Ik ben altijd al fan geweest van kerstfilms maar ik heb er nog nooit eentje gezien die mijn eigen ervaring representeert,”  vertelt Clea.

De film vertelt het verhaal van het homokoppel Abby en Harper tijdens de feestdagen, vertolkt door Hollywood-supersterren Kristen Stewart en Mackenzie Davis. De cast van Happiest season wordt verder aangevuld door zeer getalenteerde en ervaren acteurs waaronder oscar winnares Mary Steenburgen, viermalig Emmy winnaar Dan Levy, zesmalig Emmy genomineerde Victor Garber, Golden Globe genomineerde Alison Brie en Independent Spirit Award winnares Aubrey Plaza.

Abby (Kristen Stewart) ontmoet voor de eerste keer de familie van haar vriendin Harper (Mackenzie Davis). Abby wil een aanzoek doen op het jaarlijkse kerstdiner maar Harper’s familie weet niet dat hun dochter homoseksueel is. Als Abby hoort dat Harper hun relatie geheim heeft gehouden voor haar familie, begint  ze de vriendin die ze dacht te kennen in vraag te stellen. Deze  romantische kerstkomedie legt op hilarische wijze een breed scala aan emoties vast. De emoties die gepaard gaan met  geaccepteerd willen worden door je familie, trouw zijn aan jezelf, en het proberen om Kerstmis niet te verpesten.

Verschijningsdatum: 11/12/2020 (digital download)

Naast Happiest Season, brengt Sony Pictures Home Entertainment nog drie andere nieuwe releases meteen tot bij de kijkers thuis. Zo komen ook Life in a year, Yellow Rose en The Last Shift digitaal naar je toe dit najaar.

Life in a year

Daryn (Jaden Smith), een 17-jarige jongen, is aanvoerder van het varsity track team en lid van de National Honors Society. Met een veelbelovende carrière aan Harvard college, evalueert hij zijn toekomstige plannen als hij valt voor Isabelle (Cara Delevingne), een meisje dat zijn wereld op z’n kop zet. Nadat hij te weten komt dat ze stervende is, verlegt hij zijn focus om haar hun hele leven samen te geven, in het jaar dat ze nog heeft.

Verschijningsdatum: 14/12/2020 (digital download)

Yellow Rose

Yellow Rose vertelt het verhaal van een Filippijnse tiener uit een kleine stad in Texas die vecht om haar dromen na te jagen als country zangeres. Ze wordt geconfronteerd met de hartverscheurende keuze om bij haar familie te blijven of de enige thuis die ze ooit gekend heeft te verlaten.

Verschijningsdatum: 22/12/2020 (digital download)

 

The Last Shift

Stanley (Richard Jenkins), plant om na 38 jaar te breken met zijn job bij fastfood restaurant  Oscar’s Chicken and Fish. Zijn laatste weekend neemt een speciale wending wanneer Stanley zijn vervanger, Jevon (Shane Paul McGhie), opleidt. Een getalenteerde maar gestagneerde jonge schrijver die zich steeds in de nesten weet te werken met zijn provocerende politiek. De leefwerelden van deze mannen liggen mijlenver uit elkaar. Stanley is een middelbare schoolverlater die zijn leven heeft zien voorbijgaan aan zijn drive-through raam, Jevon is een columnist die zich boven een baan bij een fastfood restaurant waant. Maar een flikkering van vertrouwen wakkert aan tijdens de lange nachtelijke uren in een rustige keuken.

Een aangrijpend en hedendaags verhaal over 2 mannen die in dezelfde stad, maar een andere wereld wonen. een karakterstuk over het leven in het middenwesten met een minimumloon, geproduceerd door Academy Award Winnaar Alexander Payne met twwevoudig Academy Award genomineerde Richard Jenkins.

Verschijningsdatum: 23/12/2020 (digital download)

Share.

About Author

Leave A Reply

*