woensdag, mei 22

Koch Media knalt het nieuwe jaar op gang met release van El Gringo

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bikkelharde actiefilm van producent Joel Silver (Die Hard, Lethal Weapon) vanaf 6 februari verkrijgbaar op DVD!

GRINGO_BENEDVD_3DMet een mix van nieuwe actie, comedy en horrortitels zorgt Koch Media er ook in 2013 voor dat filmfanaten op hun wenken bediend worden. El Gringo, met Scott Adkins (Expendables 2, The Bourne Ultimatum) in de hoofdrol, mag de spits afbijten.

El Gringo

In het Mexicaanse grensstadje El Fronteras arriveert een mysterieuze man, met een kogel in zijn arm. Bij zich draagt hij een tas met daarin 2,3 miljoen dollar. De bus naar Acapulco nemen is zijn doel. Het nieuws van de onbekende man met het fortuin verspreidt zich echter als een lopend vuurtje, en niet lang daarna dienen zich de eerste criminelen aan die hun oog op het aanzienlijke bedrag hebben laten vallen. Wanneer hij ook in het vizier komt van de corrupte agent Lt. West (Christian Slater, True Romance, Interview with the Vampire) breekt de hel los..

El Gringo is een meedogenloze actieprent, van de hand van de legendarische producent Joel Silver.

Regisseur: Eduardo Rodriguez
Taal: Engels
Ondertiteling: NL / SE / NO / DK / FI
Speelduur: 95 minuten
Releasedatum: 6 februari 2013
DVD: € 9,99

In januari worden bovendien met Bronson, Cash en Deep in the Valley drie titels opnieuw aangeboden, met nieuw artwork en tegen een scherpere prijs. Deze re-releases maken deel uit van het gevarieerde aanbod van Koch Media, waarin elke filmadept zijn gading zal kunnen vinden.

Bronson_DVD_3DBronson
In Bronson volgen we de metamorfose van de negentienjarige Michael Peterson (Tom Hardy, bekend van zijn iconische rol als Bane in The Dark Knight Rises) tot Charles Bronson, de gewelddadigste en meest beruchte gevangene van Groot – Brittannië.

Speelduur: 92 minuten
Taal: Engels, Nederlands ondertiteld
Re-release: 23 januari 2013
DVD: € 4,99
Blu-ray: € 8,99

 

Cash_BR_3DCash
Wanneer Sam (Chris Hemsworth, Snow White & The Huntsman, Thor) en zijn vrouw Leslie een koffer met geld vinden, denken ze dat hun financiële zorgen voorbij zijn. Hun geluk kan niet op, tot de sinistere crimineel Kubic (Sean Bean, Lord of the Rings, Game of Thrones) aanbelt. Hij eist het geld terug, en dwingt het stel om, tijdens een gewelddadig en explosief avontuur door de straten van Chicago, het geld wat ze hebben uitgegeven terug te halen..

Speelduur: 108 minuten
Taal: Engels, Nederlands ondertiteld
Re-release: 23 januari 2013
DVD: € 4,99
Blu-ray: € 8,99

Deep_in_the_valley_DVD_3DDeep in the Valley
Dankzij een mysterieuze videocabine komen vrienden Carl (Brendan Hines, Lie To Me) en Lester (Chris Pratt, The O.C., Moneyball) terecht in een wereld, waarin alles uit een levensechte pornofilm lijkt te komen. Een droom lijkt uit te komen, maar al snel moeten ze op de vlucht slaan voor de zelfverklaarde superagent Rod Cannon (Scott Caan, Hawaii Five – O, Ocean’s Eleven). Ook Denise Richards (Wild Things, The World is Not Enough), Tracy Morgan (30 Rock) én Kim Kardashian maken hun opwachting in deze komedie die je moet gezien hebben!

Speelduur: 90 minuten
Taal: Engels, Nederlands ondertiteld
Re-release: 23 januari 2013
DVD: € 4,99

Share.

About Author

Leave A Reply

*