donderdag, augustus 6

MOVIE REVIEW: Blended (Warner Home Video)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

5000187271_BX_BLENDED_DVD_SL_2DNa eerder succesvol samengewerkt te hebben in The Wedding Singer en 50 First Dates zijn Adam Sandler, de man die groot werd dankzij z’n optredens in Saturday Night Live, en Drew Barrymore, die haar carrière begon als de schattige Gertie uit het onvergetelijke E.T., opnieuw samen op het scherm te bewonderen. In Blended is de oude chemie tussen beide acteurs opnieuw volop aanwezig, met een hilarische film tot gevolg!BLENDED

Blended is vanaf 12 november beschikbaar op Blu-ray™, DVD, Video on Demand en Digital Download.

SYNOPSIS
Na een rampzalige blind date zijn de alleenstaande ouders Lauren (Barrymore) en Jim (Sandler) het over een ding eens: ze willen elkaar nooit meer zien. Maar als ze zich ieder afzonderlijk aanmelden voor een fantastische familievakantie met hun kinderen, komt het hele stel een week lang vast te zitten in een suite in een luxe Afrikaans safari resort…

BLENDEDSLOTSOM:

Wat mij betreft is Adam Sandler een van de beste als het over het comedy genre gaat en dat bewijst hij ook weer in deze familiefilm.

Sandler en Barrymore zijn een droomkoppel om deze rollen te vertolken. Uiteraard spreken we hier over een comedy/amilie film dus wie een film met ‘inhoud’ verwacht komt bedrogen uit. Wie daarentegen een avondje wil ontspannen op de bank met een pak chips kan maar beter de zakdoeken klaar leggen aangezien deze film bij momenten echt hilarisch is.

Mooie Afrikaanse landschappen en 2 knotsgekke (typisch Amerikaanse) families zorgen voor een afgewerkte filmervaring, kijken dus!

AVH
copy ZALUWarnerHomeVideoFalloutHitsCES2008-jmke-21086
Share.

About Author

Leave A Reply

*