vrijdag, februari 21

MOVIE REVIEW: Blindspot – seizoen 3 (WHV)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Na de schokkende onthulling van nieuwe lichtgevende tattoos op het lichaam van Jane Doe gaat het FBI-team aan de slag om de nieuwste ontwikkelingen te ontcijferen. Maar de altijd onvoorspelbare Rich Dotcom en nieuwe FBI-directeur Eleanor Hirst verstoren de dynamiek binnen het ooit zo eensgezinde team en Jane’s levensgevaarlijke broer Roman loopt nog altijd vrij rond.

Nadat Jane en Kurt getrouwd zijn, verlaten ze de FBI en trekken zich in een afgelegen gebied terug. Na drie maanden worden ze door huurmoordenaars aangevallen, die het op Jane gemunt hebben. Jane besluit dat haar aanwezigheid Kurt in gevaar brengt, dus verdwijnt ze met de noorderzon. Enkele jaren later vindt Kurt zijn vrouw terug, die recent opnieuw te zijn voorzien van een nieuwe laag tattoo’s. Ze moeten opnieuw aan de slag, nu Reade, Zapata en Patterson ontvoerd zijn door Roman en doorverkocht aan Venezuela. Jane en Kurt moeten hun voormalige collega’s vinden, maar niet voordat ze afrekenen met de huurmoordenaars die nog altijd opzoek zijn naar Jane.

SLOTSOM:

De serie werd ontwikkeld door Martin Gero en ging innitieel op 21 september 2015 in première op de Amerikaanse zender NBC. Het eerste seizoen van Blindspot deed het meteen enorm goed in Amerika. Gemiddeld keken zo’n 12.7 miljoen Amerikanen naar de serie. Geen wonder dat zender NBC groen licht gaf voor nog enkele seizoenen.

Ook bij ons kan deze reeks rekenen op een trouwe schaar fans en ook in seizoen 3 krijgen ze waar ze op hopen: een spannende reeks met betrekelijk sterke plots en zeer goede acteerprestaties.

Veilig is Jane nog lang niet, en dat is uiteraard waar de fans op hopen want dit zorgt steeds weer voor de nodige spanning en sensationele actiescenes!

Deze reeks is moeilijk te volgen als je pas zou starten in dit seizoen, je moet deze reeks echt kijken vanaf seizoen 1 en geloof me, je zal ze weten te waarderen!!!

Afleveringen:

Back to the Grind

Enemy Bag of Tricks

Upside Down Craft

Gunplay Ricochet

This Profound Legacy

Adoring Suspect

Fix My Present Havoc

City Folks Under Wraps

Hot Burning Flames

Balance of Might

Technology Wizards

Two Legendary Chums

Warning Shot

Everlasting

Deductions

Artful Dodge

Mum’s the Word

Clamorous Night

Galaxy of Minds

Let it go

Defection

In Memory

Share.

About Author

Leave A Reply

*