vrijdag, augustus 7

MOVIE REVIEW: Our Brand is Crisis (WHV)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Our Brand is CrisisIn Our Brand is Crisis kruipt Oscarwinnares Sandra Bullock in de huid van ‘Calamity’ Jane Bodine, een gedreven stratege in een Amerikaans politiek managementteam die ooit na een schandaal het politieke toneel verliet. Ze wordt ingehuurd door de presidentskandidaat van Bolivia, die hopeloos achterop loopt in de peilingen. Jane moet de campagne redden maar komt recht tegenover haar nemesis, Pat Candy (rol van Billy Bob Thornton), te staan. Het is de laatste kans voor Jane om haar eer te redden…Our Brand is Crisis 1

Our Brand is Crisis, een boeiend inzicht op het steekspel achter de politieke schermen, is vanaf 31 augustus uit op DVD.

SYNOPSIS
Een weinig succesvolle Boliviaanse presidentskandidaat huurt een Amerikaans campagneteam in, onder leiding van ‘Calamity’ Jane Bodine (Sandra Bullock), een beschadigde maar briljante strateeg. Wanneer zij het opneemt tegen haar aartsvijand Pat Candy (Billy Bob Thornton), die voor de tegenpartij werkt, ontaardt de race in een moddergevecht waarin alles is geoorloofd.

Our Brand is Crisis 2SLOTSOM:

De gebeurtenissen in de film zijn gebaseerd op de verkiezingen in Bolivia in 2002 maar dan wel (heel) luchtig opgevat.

Een leuk verhaal met een goede solide cast zorgen voor een leuke film en Sandra Bullock toont nog eens dat zij nog steeds fit is om een hele diversiteit aan rollen te spelen. Sandra Bullock kruipt voor deze film in de huid van een politiek adviseur die er alles aan doet om een herverkiezing van de Boliviaanse president tot een succes te brengen.

In de regiestoel van Our Brand is Crisis vinden we David Gordon Green terug, die eerder Joe en Prince Avalanche regisseerde. Het scenario is van de getalenteerde Peter Straughan (Tinker Tailor Soldier Spy).

Ik vind het een beetje lastig om deze film te beoordelen… Is hij goed? ja best wel… is hij slecht? naja… Kort samengevat is het geheel best leuk om te bekijken maar ergens lagen mijn verwachtingen toch hoger dan wat de film kon inlossen. Het beste is dat je hem zelf bekijkt en je eigen mening vormt denk ik!

DVE

copy ZALUWarnerHomeVideoFalloutHitsCES2008-jmke-21086

Share.

About Author

Leave A Reply

*