zaterdag, juli 20

MOVIE REVIEW: DC’s Legends of Tomorrow – seizoen 2 (WHV)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Het spectaculaire DC’s Legends of Tomorrow verzamelt een heleboel bekende en minder bekende superhelden uit de immense DC Comics catalogus! De crossover afleveringen met Arrow, Flash en Supergirl behoren tot de favorieten van de fans en ook de verhaallijnen zijn in lijn met de DC – actualiteit, zoals de gebeurtenissen uit Justice League.

Het tweede seizoen van DC’s Legends of Tomorrow, en de boxset, zijn vanaf 14 maart beschikbaar op Blu-ray™ en DVD. Ook de boxset met zowel het eerste als het tweede seizoen is vanaf dan verkrijgbaar!

SYNOPSIS
De Helden komen samen voor een nieuwe missie en hebben twee nieuwe rekruten: historicus Nate Heywood (oftewel Steel) en Amaya Jiye, beter bekend als Vixen, lid van de Justice Society of America. Tegenover hen staan Malcolm Merlyn, Damien Darhk, Captain Cold en Reverse Flash. Het is aan de Helden om, reizend door de geschiedenis, de Tijd te beschermen. Alleen zo kunnen ze de macht van de Heilige Lans breken– een dreiging die de mensheid nooit eerder gezien heeft.

SLOTSOM:

Het tweede seizoen heeft als basis twee elementen: het bij mekaar krijgen van het opgesplitste Legends-team, en de Spear of Destiny. Dat eerste zorgt voor een nieuwe dynamiek binnen de reeks. Nate – de man die in staal kan veranderen -, roept de hulp in van Oliver en zijn personage wordt op die manier helemaal in de reeks geïntegreerd. Een goede additie tot de Legends, want het zorgt voor een nieuwe dynamiek binnen het team. Net als Vixen die ten tonele verschijnt en Rip Hunter die dit seizoen een wat andere rol krijgt.

Het tweede seizoen van de superheldenserie Legends of Tomorrow, bekend van het DC Comics universum en als de spin-off van de populaire TV-series Arrow en The Flash (samen met Supergirl te zien in aflevering zeven in een crossover) is dus zeker iets waar de fans op gewacht hebben.

Na het verslag van de onsterfelijke schurk Vandal Savage en de corrupte meesters van de tijd die met hem verbonden zijn, ontstaat er een nieuwe bedreiging. Dr. Nate Heywood (gespeeld door Nick Zano), een onconventionele en charmante historicus, maakt een schokkende ontdekking – The Legends of Tomorrow zijn verspreid over de tijd. Samen vervolgen de Legendes hun nieuwe missie om de chronologie van de tijd van zijn vroegere en huidige vijanden te beschermen.

Legends of Tomorrow is opnieuw een geslaagd geheel, en het ontwikkelen van verhaallijnen en personages met hun persoonlijke eigenheden is in dit seizoen nog sterker uitgebouwd.

Zeventien afleveringen en dus een absoluut ‘binge watch festijn’ voor superheldenfans maar ook de fan van series en reeksen zullen zeker tevreden zijn na het kijken van seizoen 2!

DVE

 

 

 

 

 

 


BONUSMATERIALEN

  • Deleted Scenes
  • Gag Reel
  • 2016 Comic-Con Panel
  • Allied: The Invasion! Complex
Share.

About Author

Leave A Reply

*