woensdag, januari 29

MOVIE REVIEW: Geostorm (WHV) +trailer

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Moeder Aarde krijgt het hard te verduren in Geostorm. Nadat een satellietnetwerk, bedoeld om de planeet te beschermen, zich tegen het systeem keert dreigt een wereldwijde geostorm alles en iedereen te verwoesten.

Gerard Butler haalt alles uit de kast en ook Andy Garcia, Ed Harris en Abbie Cornish zijn van de partij in deze spectaculaire actiefilm van regisseur Dean Devlin (Independence Day, The Patriot, Godzilla)!

Geostorm is vanaf 7 maart beschikbaar op 3D Blu-ray™, Blu-ray™ , DVD en Video on Demand.

SYNOPSIS
Toen onze planeet werd bedreigd door de ene na de andere natuurramp, bedachten de wereldleiders een complex satellietnetwerk om het klimaat onder controle te houden. Het werd ontworpen om de Aarde te beschermen, maar nu begint het systeem juist aan te vallen. In een race tegen de klok moet het ware gevaar worden achterhaald, voordat een wereldwijde geostorm alles en iedereen uit de weg ruimt.

SLOTSOM:

Na een reeks onvoorspelbare natuurrampen die het voortbestaan van onze planeet in gevaar brachten, hebben de wereldleiders een netwerk van satellieten laten bouwen waarmee het weer beheerst kan worden. Maar er gaat iets mis. In plaats van beschermen valt het systeem de aarde aan. In een race tegen de klok moet voorkomen worden dat een geostorm de aarde wegvaagt.

Gerard Butler speelt Jake, een wetenschapper die samen met zijn broer Max, gespeeld door Jim Sturgess, de storing in het satellietprogramma moet verhelpen. Abbie Cornish is Sarah Wilson van de geheime dienst; Alexandra Maria Lara is te zien in de rol van Ute Fassbinder, de ISS-astronaut die het ruimtestation leidt.

Is het een ‘must see’ film? niet onbedingt… maar het is zeker wel een geslaagde rampenfilm te noemen. De acteerprestaties zijn zonder uitzondering goed neergezet, de film heeft mooie en interessante effecten en het verhaal is sluitend en samenhangend, dus alle ingrediënten zijn aanwezig voor een leuke filmavond!

De fans van het genre zullen zeker hun hartje kunnen ophalen maar ook een breder publiek zal deze prent weten te smaken.

DVE


BONUSMATERIALEN

  • Featurette: Wreaking Havoc (BD)
  • Featurette: An International Event (BD)
  • Featurette: Search for Answers (BD, DVD)
Share.

About Author

Leave A Reply

*