donderdag, mei 13

MOVIE REVIEW: Here Comes The Boom

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

here-comes-the-boom-dvd-cover-58Scott Voss (Kevin James) is een apathische 42-jarige biologieleraar op een slecht presterende high school, die tijdens zijn college-jaren worstelde. Vanwege noodzakelijke bezuinigingen dreigt het vak muziek te sneuvelen en de muziekleraar (Henry Winkler) zijn baan kwijt te raken. Scott begint geld in te zamelen door als martial arts vechter deel te nemen aan vechtwedstrijden. Iedereen denkt dat Scott gek is – vooral de schoolarts Bella (Salma Hayek) – maar hij wordt een sensatie die de hele school op zijn kop zet.

SLOTSOM:

Een nieuwe Adam Sandler-film gebaseerd op het “Rocky” concept. Adam Sandler mocht reeds enkele interessante en leuke comedy’s op zijn naam schrijven maar ditmaal heeft hij de bal mis geslagen…picture-of-salma-hayek-in-here-comes-the-boom-large-picture

Niet echt een hoogvlieger en dus een typische Hollywood komedie zonder opvallende inhoud en niet echt hoogstaand acteerwerk. De enige actrice die de film ‘draagt’ is Salma Hayek die alle moeite van de wereld heeft om de film nog enig niveau te geven.

Waarschijnlijk zullen de fans van het genre (fight comedy) de film wel kunnen smaken maar de meer algemene filmkijker zal waarschijnlijk blij zijn als de aftiteling er aankomt.

http://sphe.nl/nl/

Copy 2013 - smallsonypictures

Share.

About Author

Leave A Reply

*