zaterdag, juli 4

MOVIE REVIEW: Het vijfde en laatste seizoen van The Last Ship (WHV)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

In het vijfde seizoen van The Last Ship lijkt de wereld zich te herstellen na jaren van oorlog en politieke onrust.  Niets is minder waar en de crew van de Nathan James bevindt zich al snel opnieuw in woelige wateren.

Het vijfde en laatste seizoen van The Last Ship, en de boxset met alle seizoenen, zijn vanaf 6 november beschikbaar op DVD.
SYNOPSIS

De bevolking is eindelijk aan het herstellen van het dodelijke virus dat de aarde op haar grondvesten deed schudden, maar nog steeds heerst overal politieke onrust. Het laatste seizoen van The Last Ship is het meest legendarische van allemaal! Het zit vol met actiescènes die je op het puntje van je stoel houden, maar blijft bewijzen dat een langdurige oorlog altijd gepaard gaat met ernstige verliezen en zijn tol eist van de strijdende helden.

The Last Ship 503

SLOTSOM:

Wanneer een wereldwijde pandemie 80 % van de aardse bevolking uitroeit, moet een eenzaam marinevaartuig een manier vinden om de mensheid van uitsterven te behoeden.

de serie The Last Ship stopt na het vijfde seizoen. Dat de serie een vijfde seizoen kreeg werd al in 2016 bekend, toen ze het vierde en vijfde seizoen achter elkaar hebben opgenomen. De serie volgt de bemanning van een onderzeeër nadat er een virus is uitgebroken en ze één van de weinige overlevenden zijn.

The Last Ship – 506 – Welcome to Cuba

 

Best spijtig want dit seizoen is in vergelijk met seizoen 4 dat ietsje ‘zwakker’ was, volgens ons opnieuw enorm sterk. Het schip de Nathan James is in dit seizoen beduidend minder aanwezig buiten in de laatste paar afleveringen.

Ja het blijft Amerikaans patriottisme ten voeten uit maar ondanks dit laagje is het een leuke serie om te kijken! Dus geniet van dit laatste seizoen vol actie, spanning en een leuke verhaallijn.

Afleveringen in dit seizoen:

 1. Casus Belli
 2. Fog of War
 3. El Puente
 4. Tropic of Cancer
 5. Warriors
 6. Air Drop
 7. Somos la Sangre
 8. Honor
 9. Courage
 10. Commitment

BONUSMATERIALEN

 • Inside The Last Ship
 • Tales from the Bridge
Share.

About Author

Leave A Reply

*