woensdag, januari 27

MOVIE REVIEW: IT Chapter Two (WHV)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

Zevenentwintig jaar na de gebeurtenissen uit ‘It’ wordt het stadje Derry opnieuw geteisterd door mysterieuze verdwijningen. Dat kan maar een ding betekenen: Pennywise is terug, bloeddorstiger dan ooit! De inmiddels volwassen Losers Club moet hun grootste en diepste angsten overwinnen om de monsterlijke clown voor eens en altijd te vernietigen.

Met onder andere Jessica Chastain, James McAvoy en Bill Hader beschikt de film over een geweldige cast. Bill Skarsgard laat opnieuw zijn demonische grijns zien als Pennywise de clown.

It: Chapter Two is vanaf 15 januari beschikbaar op 4K Ultra HD™, Blu-ray™ , DVD en Video on Demand.

SYNOPSIS

Zevenentwintig jaar nadat de Losers Club Pennywise heeft verslagen, keert IT terug. De inmiddels volwassen Losers zijn allemaal hun eigen weg ingeslagen, maar als er weer mensen vermist raken in het stadje Derry, verzoekt Mike de clubleden om terug naar huis te komen. Beschadigd door hun verleden, moet elk van de Losers zijn diepste angsten overwinnen om Pennywise, moordlustiger dan ooit, voorgoed te verslaan.

SLOTSOM:

Zeventwintig jaar nadat rioolkruiper Pennywise (Bill Skarsgård) dood en verderf zaaide, leven de volwassen geworden kinderen (met onder andere rollen voor James McAvoy, Jessica Chastain en Bill Hader) compleet in het ongewisse over het trauma dat ze toen opliepen. Terwijl de herinneringen aan de clown compleet verdwenen zijn, zijn de angsten die ze toen overwonnen, zoals Beverly die opstond tegen haar misbruikende vader en Eddie die hypochonder af was, teruggekeerd. Om het wedergekeerd monster voor eens en altijd uit te roeien, moeten ze diep graven in hun herinneringen.

Geweldig productiewerk, vlot gevoerd camerawerk en een montage die het geheel af maakt staan garant voor een sterke film. De uitstekende special effects en het geweldige acteerwerk brengen deze sequel naar een topniveau, het enige wat teleurstelt is de verhaallijn… deze laat op verschillende vlakken toch best wel wat steken vallen wat uiteraard inbreuk doet aan de algehele filmervaring. 

Ondanks de lange speelduur, blijft IT Chapter Two het bekijken waard en zal menig horrorfan doen glimlachen.

BONUSMATERIALEN

  • Commentary by Director Andy Muschietti (4K UHD, BD)
  • Finding the Deadlights (4K UHD, BD, DVD)
  • The Summers of IT: Chapter One, You’ll Float Too (4K UHD, BD)
  • The Summers of IT: Chapter Two, IT Ends (4K UHD, BD)
  • Pennywise Lives Again! (4K UHD, BD)
  • This Meeting of the Losers Club Has Officially Begun (4K UHD, BD)

Share.

About Author

Leave A Reply

*