donderdag, augustus 6

MOVIE REVIEW Men In Black International (SPHE)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Men in Black is terug… Al is het deze keer met een vrouw! Chris Hemsworth en Tessa Thompson nemen de rollen van agenten M en H op zich. Ze maken deel uit van een geheime internationale organisatie die de wereld moet behoeden voor bedreigingen van het uitschot van het heelal. Nu stuiten ze mogelijk op hun grootste, globale bedreiging ooit; er bevindt zich een mol binnen hun organisatie.

Sony Pictures Entertainment brengt speciaal voor de release van Men In Black International een exclusieve 2 disc Blu-ray steelbook in gelimiteerde oplage uit. De steelbook bevat de UHD movie disc en een Blu-ray bonus disc met de exclusieve featurette “Chris and Tessa Save The World”.

SLOTSOM:

Barry Sonnenfeld, de regisseur van de eerste drie Men in Black-films, zei in 2012 dat het geen zin had om een vierde film te maken, tenzij over 20 jaar. Blijkbaar is hij van mening veranderd, want als uitvoerend producent lanceert hij in Men in Black: International Chris Hemsworth en Tessa Thompson als opvolgers van Will Smith en Tommy Lee Jones.

In deze Men in Black ‘reboot’ gaan agenten H & M (Chris Hemsworth en Tessa Thompson) op zoek naar een mol binnen hun organisatie. The Fate of the Furious-regisseur F. Gary Gray neemt de regie over van Barry Sonnenfeld en legt de nadruk op de actie.

Het geheel sluit best leuk aan bij de vorige films maar het verhaal is dan toch net iets zwakker. De actie mag dan weer wel UITMUNTEND genoemd worden en hier merk je duidelijk de nieuwste technieken in de filmwereld die best wel vaak voor WOW momenten zorgt. Al bij al zeker een leuke film maar niet echt een ‘hoogvlieger’.

WEDSTRIJD: MIB International – win 5x Blu ray

Verschijningsdatum:

Op Blu-ray, dvd en UHD 30/10/2019

Op aanvraag: 30/10/2019

Digital download: 18/10/2019

Share.

About Author

Leave A Reply

*