donderdag, juli 2

MOVIE REVIEW: Shazam! (WHV)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Transformeren in een superheld door een simpel woordje uit te spreken: het moet de droom zijn van elk kind. Bij Billy Batson is het de realiteit, hij verandert in de superheld Shazam door diens naam te zeggen. Shazam kan alles wat Billy niet kan, maar al snel moet hij zijn nieuwe krachten aanwenden om aartsvijand dr. Thaddeus Sivana te stoppen.

Shazam!, met onder andere Zachary Levi, Mark Strong, Asher Angel en Djimon Hounsou, is de nieuwste aanwinst van het DC – filmuniversum. Humor, actie en avontuur wisselen elkaar af in deze spetterende superheldenfilm, die vanaf 7 augustus beschikbaar is op 4K UHD, 3D Blu-ray™, Blu-ray™, DVD en Video on Demand!

SYNOPSIS

De gehaaide Billy Batson (Asher Angel) ontdekt op zijn veertiende dat hij met één simpele ‘Shazam!’ kan transformeren in de gelijknamige volwassen superheld (Zachary Levi). Zijn pas verworven krachten worden al snel op de proef gesteld als hij het moet opnemen tegen de boosaardige dr. Thaddeus Sivana (Mark Strong).

SLOTSOM:

Initieel had ik niet echt hoge verwachtingen voor deze film… Maar het blijkt mooi scenario met enorm veel humor te zijn geworden! Hij is humoristisch, hartverwarmend en licht-verteerbaar dus geschikt voor de hele familie.

Aan inspiratiebronnen bestaat geen gebrek in de stripverfilming Shazam! uit de stal van DC Comics – wat de meer volwassen kijker zal weten aan te spreken.

Shazams strijd tegen de zeven hoofdzonden en hun kampioen (Mark Strong) is het centrale thema van deze film. Het gegeven van een puber in een mannenlijf – eerder uitgewerkt in films als Big – levert leukere scènes op. Zeker als de held probeert uit te vinden over welke bijzondere krachten hij beschikt, met hulp van zijn pleegbroer Freddy (Jack Dylan Grazer).

Het slotgevecht is een klein beetje langdradig en het lijkt wel alsof de makers moeite hebben om tot een einde te komen. Maar uiteindelijk doet het niks af aan het plezier dat Shazam! uitstraalt. Dit maakt het een leuke film voor het hele gezin.

BONUSMATERIALEN

  • Superhero Hooky (4K, 3D BD, BD)
  • The Magical World of Shazam! (4K, 3D BD, BD)
  • Super Fun Zac (4K, 3D BD, BD)
  • Who is Shazam? (4K, 3D BD, BD, DVD)
  • Carnival Scene Study (4K, 3D BD, BD)
  • Shazamily Values (4K, 3D BD, BD)
  • Deleted & Alternate Scenes with optional Director’s Intro (4K, 3D BD, BD)
  • Gag Reel (4K, 3D BD, BD)

Share.

About Author

Leave A Reply

*